Pensiunea „CUIB» un loc în care sunteți iubiți şi aşteptați!

Vitalie Răilean este fondatorul pensiunii,,Cuib» din satul Căpriana, raionul Străşeni. Pensiunea este construită într-o zonă cu peisaje naturale fabuloase, în apropiere de una dintre cele mai vechi mănăstiri din ţară – Mănăstirea Căpriana. Cunoaşte cum i-a venit ideea de a dezvolta o afacere în domeniul HoReCa, care au fost provocările, din acest interviu.

Când a apărut ideea de a construi pensiunea?

Familia mea a muncit toată viața în domeniul HoReCa, iar după mai mulți ani petrecuți peste hotarele ţării, am decis să revenim în Moldova. Aici am iniţiat şi dezvoltat mai multe proiecte în aceeaşi industrie, iar unul dintre ele este restaurantul Fratelli, care în 2024 va avea 10 ani de activitate. Pensiunea ,,Cuib» s-a născut din ideea de a crea un ,,cuib» pentru fiecare dintre noi. Am cumpărat o căsuţă rustică în satul Căpriana şi am renovat-o mai mulţi ani la rând, adăugând un etaj, pregătind spațiul adiacent pentru construcţia restaurantului, a unităților de cazare şi magazinului pe care îl puteți vedea astăzi.

Ce oferiţi turiştilor şi celor care vă pășesc pragul?

Oferim cinci camere confortabile, moderne, unice prin felul lor, în care vizitatorii pot simți liniştea zonei înconjurătoare. Restaurantul nostru serveşte mâncare tradițională moldovenească, precum şi specialităţi delicioase, semnate de către renumitul nostru bucătar. De asemenea, la ,,Cuib» găsiţi şi spaţiu pentru evenimente (interior şi exterior), catering, foişoare, parcare şi un magazine eco de suvenire.

Care sunt planurile complexului turistic ,,Cuib»?

Am adus la Cuib toată experiența noastră, inclusiv cea acumulată din administrarea unui alt restaurant din Chişinău. Împletim elementele tradiţionale moldoveneşti cu cele moderne în tot ceea ce facem de la decor până la meniu. Cuib nu este doar o adresă sau o cameră, este locul în care vă puteţi simți voi înşivă, un loc în care sunteți așteptaţi şi iubiţi. În viitor, ne propunem să extindem gama de servicii pe care le oferim şi să continuăm să creştem! Dacă sunteţi în căutarea unui loc special pentru a organiza o sărbătoare de familie, o nuntă sau un eveniment corporativ, avem spații frumos amenajate atât în interior, cât şi în aer liber. Mai mult decât atât, restaurantul nostru prestează servicii de catering cu un meniu personalizat, care să vă satisfacă orice nevoie.

Complexul turistic,,Cuib»

satul Căpriana, str. Livezilor nr. 6
Căpriana, R. Moldova
Tel: +373 602 12 444 / +373 68 984 448
Email: grand.horeca@mail.ru

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *