Beauty House — salonul de frumusețe care inspiră fiecare femeie

Cine este TATIANA BRAGA?
Sunt omul care anihilează şabloanele şi inspiră în- credere. Îmi place foarte mult să experimentez şi să fiu de încredere în rândul clienţilor mei. Se întâmplă des să vină la salon cineva şi să îmi spună: „Mă las pe mâna ta!». Iar eu pot să spun că este o artă să faci din podoaba capilară o componentă importantă din viaţa omului.

Cum ați ajuns să dezvoltați o profesie în medicina tradiţională?
Întotdeauna am avut curajul şi dorința de a face lucruri bune, iar grija faţă de sănătate m-a entuziasmat să aleg o profesie pentru oameni. Au urmat studii, experienţe şi foarte multe cunoştinţe. Cred că fiecare dintre noi trebuie să fie curios şi să aibă obişnuiţa de a învăța continuu, doar astfel putem progresa şi obţine rezultate! Credinţa şi motivația mea sunt ancoratede

Care au fost paşii spre evoluţia dvs ca profesionist în dorința de a face lucruru bune, iar clienții să rămână acest domeniu?
Pe parcursul anilor, am construit imagini pentru personalităţi publice, inclusiv vedete TV. Este o muncă responsabilă, dar pot spune că experiența a meritat tot efortul. O imagine stabilă, stilată — contează foarte mult atât când ai rolul de prezentator. Chiar dacă cu anii obţin tot mai multă experiență, îmi place să învăţ, să cercetez, să descopăr lucruri noi şi să fiu autodidactă. În procesul de creație, utilizăm doar produse profesionale, iar cu cea mai mare încredere pot recomanda produsele Four Reasons. Acest brand finlandez, cu tradiţii şi apreciere internaţională, este în sine o inspiraţie pentru femei. De ce? Pentru că brandul încurajează frumuseţea autentică şi naturală. „Noi credem în frumoasa imperfecţiune a lumii!» — acesta este unul dintre principiile celor de la Four Reasons şi eu sunt de acord cu ei. Toate produsele de îngrijire, vopsire şi menţinere sănătoasă a părului sunt de origine vegană, prietenoase mediului.

LARISA CHILINGIR
Larisa Chilingir este maseuză cu o experienţă de peste 15 ani de activitate, fiind convinsă că masajul nu e doar un proces tehnic de mişcare a mâinilor pe corpul omului, dar reprezintă un schimb imens de energie, relaxare, libertate şi stimulare a corpului. Cunoaşte mai multe despre experienţa şi activitatea pe care o desfăşoară!

Cum puteţi caracteriza această profesie?
Pentru mine nu este doar o profesie, este un stil de viaţă. Fiecare zi este pentru mine deosebită, cunosc oameni noi, lucruri noi, descopăr vibrații noi. Fiecare client mulţumit reprezintă o recompensă şi o motivaţie de a învăţa lucruri noi, de a cunoaşte cât mai multe şi de a excela în domeniu. Fiecare dintre noi poate contribui la o viaţă mai bună, atunci de ce să nu depunem eforturi pentru acest beneficiu comun.

 

Cum aţi ajuns să dezvoltați o profesie în medicina tradiţională?

Întotdeauna am avut curajul şi dorința de a face lucruri bune, iar grija faţă de sănătate m-a entuziasmat să aleg o profesie pentru oameni. Au urmat studii, experienţe si foarte multe cunoştinţe. Cred că fiecare dintre noi trebuie să fie curios si să aibă obisnuita de a învăţa continuu, doar astfel putem progresa și obţine rezultate! Credința şi motivaţia mea sunt ancorate de dorinţa de a face lucruru bune, iar clienţii să rămână mulţumiţi de serviciile salonului.

Vă invităm la noi, veţi avea parte de o atmosferă absolut fenomenală, garantăm!

TATIANA SIVOCOZ
Ucraina — o ţară cu o industrie beauty în continuă dez-voltare! Experiența de peste hotarele ţării a adus-o în Republica Moldova, unde o dezvoltă cu mare succes. Este vorba despre Tatiana Syvokoz, nail artist, cu o experienţă de peste 12 ani. Cunoaşte-i povestea!

Cum ați ales domeniul beauty?
Dacă nu optam pentru meseria de nail artist, alegeam ceva tot din industria beauty. Îmi place să fac femeile să se simtă mai mândre, mai încrezute în forțele proprii şi mai devotate propriilor plăceri. De ce? Pentru că mi se pare de-a dreptul foarte frumos să poţi contribui la dezvoltarea încrederii unei femei prin intermediul domeniului beauty.

Pasiune sau profesie?
Ambele. Ador această profesie, dar o fac cu foarte multă pasiune! Sunt convinsă că acolo unde nu există pasiune, nu poate exista performanță, succes şi evoluție. Vreau să continui să evoluez, muncesc în acest sens, continui să-mi dezvolt abilităţile şi competenţele. La salonul nostru, suntem o echipă solidară, puter nică şi încrezută! Vă invităm să ne vizitați!

TB BEAUTY HOUSE

Adresa: str. Mihai Eminescu, 38
Instagram: tb_beauty_house
Telefon: 079 71 82 59
Telefon: 078 43 47 49

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *