MONAR îmbrăcăminte smart casual pentru pentru bărbaţi

MONAR este un magazin de articole vestimentare smart casual pentru bărbaţi, deschis în centrul Capitalei. lon Niţa este fondatorul, iar în acest interviu povesteşte despre cum a pornit afacerea şi care au fost cele mai mari provocări în procesul de lansare a businessului.

Cum ați ajuns la ideea de a deschide o afacere cu ar- ticole vestimentare?
Anterior, am activat în acest domeniu ca angajat, iar ulterior am decis că n-ar fi rău să încep o afacere în domeniu în parteneriat cu o altă persoană din aceeaşi industrie. Mai târziu, drumurile noastre,,s-au separat», iar eu am luat-o de la zero şi am deschis magazinul ,,Monar». De atunci au trecut opt ani.

Ce fel de articole găsim la Monar?
La Monar fiecare bărbat are marea oportunitate de a alege articolele preferate, în funcţie de propriile gusturi. La noi găsiți o gamă largă de cămăşi, blugi, pantaloni casual, sacouri, scurte, paltoane, pulovere, malete, căciuli, fulare etc.

Care sunt preferințele vestimentare ale bărbaților în acest senzon?
Bărbaţii preferă articolele calitative, comode şi plăcu- te la atingere, iar în acest sezon, predomină nuanţele unitone, fără dungi şi fără carouri.

Care sunt planurile de viitor?
Ne propunem să continuăm să dezvoltăm afacerea, să deschidem magazine individuale, cu colecții de ar- ticole de calitate superioară, la prețuri accesibile.

Magazin MONAR
,,Gemeni», etaj 1, but. 21
Strada Şt. cel Mare, 136

Instagram: MONAR.MD
Facebook: MONAR.MD
TIKTOK: MONAR.MD

Telefon: 062 17 17 15

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *