LPstudio — servicii video pentru companii, dar şi evinimente private

De 14 ani, LPstudio dezvoltă domeniul video la nivel de artă, fiind fondată de Liviu Parfeni. Cunoaşte-i istoria de succes în interviul de mai jos.

Ce fel de produse video realizaţi împreună cu echipa?

LPstudio realizează, în prezent, o gamă variată de produse video existente pe piaţă.

De 14 ani realiza mai mult materiale video pentru persoane fizice, iar de aproximativ 7 ani, sfera de clienţi a fost extinsă şi a început a produce și video comercial pentru companii mari şi mici: spoturi publicitare, reelsuri, reportaje video, filme documentare.

LPstudio poate dezvolta produsele începând de la idee, scenariu, locaţie, tehnică, lumini, până la realizarea finală a produsului video.

Care a fost cea mai mare provocare de-a lungul anilor şi cum activaţi în cadrul echipei?

Echipa noastră este în dezvoltare continuă, acceptăm şi realizăm ideile propuse de clienţi. Experienţa şi anii de lucru ne-au „provocat” în diferite situații, ne-au scos din zona de confort şi ne-au oferit plăcere prin muncă. Filmările provocatoare sunt, de asemenea, situaţiile când suntem solicitaţi la evenimente sau filmări peste hotarele țării — dar acestea sunt momente care ne scot din zona de confort şi ne motivează să facem lucruri deosebite datorită locaţiilor spectaculoase (marea, munţii, arhitectură, lacuri etc).

Cum alegem corect un videograf pentru evenimente private, spre exemplu o nuntă?

Fiecare eveniment fiind unul deosebit si atunci când echipa care filmează este pe aceeaşi undă cu mirii, iar gusturile coincid — cu siguranţă vom avea un produs final absolut fenomenal. Caracterul, libertatea în comunicare din ambele părţi sunt cerinţele cele mai importante la astfel de evenimente. Ca echipă, ne bazăm pe un stil liber, vrem să aducem la cunostință că durata filmului de nuntă nu contează atât de mult cât informaţia implicată în el, noi dorim ca filmul de nuntă să vă reintoarcă în ziua evenimentului şi să vă provoace din nou emoţiile trăite.

Liviu Parfeni tel.: 068092261

www.LPstudio.md

Instagram: LP_studio.md  Facebook:  LPstudio — videograf evenimente

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *