„Casa Părintească» — restaurantul cu gust autentic al bucatelor tradiţionale

Dacă ai poftă de bucate savuroase și plinede bun gust, care să îți amintească de bunătăţurile de acasă, atunci locaţia perfectă este restaurantul „Casa Părintească” Situat în sectorul Buiucani al capitalei, acesta pune la dispoziţia oaspeţilor un meniu complex din bucate tradiţionale autentice, pregătite doar din produse autohtone. În interviul de mai jos, directoarea și administratoarea Marcela Golban dezvăluie secretele din spatele acestei afaceri, dar și cum reușesc să facă faţă provocărilor de pe piaţă.

Care este specificul bucătăriei restaurantului „Casa părintească” și ce simbolizează această denumire?

Specificul bucătăriei în primul rând se bazează pe principiul „Gustos, Sănătos, Proaspăt”, adică noi pregătim bucate tradiționale moldovenești. După cum sugerează şi denumirea localului, ne dorim ca fiecare vizitator să se simtă ca acasă, acolo unde mama găteşte.

De cât timp activaţi și prin ce este diferit de alte locaţii restaurantul pe care îl administraţi?

Activez la „Casa Părintească” din mai 2012, iar funcţia de director am preluat-o octombrie 2016. Restaurantul „Casa Părintească” se deosebeşte de alte locaţii prin faptul că aici bucatele din meniu sunt pregătite în exclusivitate din momentul preluării comenzii, astfel păstrându-şi prospeţimea, aroma şi gustul.

Atunci când oaspeții vă pășesc pragul, ce bucate aleg?

Toate bucatele din meniu sunt fantastice! Oaspeţii adoră zeama, borşul roşu, mămăliguţa cu friptură şi plăcinţelele. Desigur, clienţii pot face şi comandă prealabilă de bucate precum: sarmale, clătite, colțunași, iar datorită acestei opţiuni au posibilitatea să se bucure de autenticitatea bucatelor noastre la ei acasă, cu prietenii, în sânul familiei sau unde îşi doresc.

Restaurantul este deschis şi pentru evenimente?

„Casa Părintească” este cel mai potrivit local de a sărbători orice eveniment de familie, precum aniversare, botez, logodnă, cununie, restaurantul având o capacitate de până la 60 de persoane.

Ce schimbări majore credeți că vor avea loc pe piaţa restaurantelor în următorii 5 ani?

Cred că în următorii cinci ani, generaţiile tinerilor de astăzi vor alege mai mult mâncarea uşoară „fastfood”, iar restaurantele vor deveni locaţii exclusiv pentru evenimente.

 

Restaurant „CASA PĂRINTEASCĂ”
Str. Alba lulia, 91/1
Telefon: 0784 555 00; 022 846 555

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *