DAMY Beauty. MIHAELA Ungureanu

MIHAELA Ungureanu — mamă a două fetiţe talentate şi administratoarea a două saloane de frumuseţe
Acum şase ani a fondat salonul cos- metologic,,Damy Beauty Center», iar de atunci sute de cliente au rămas încânta- te de serviciile prestate. MIHAELA Ungu- reanu este medic cosmetolog, iar pasi- unile pentru medicină şi frumusețe le-a ,,combinat armonios» şi a deschis două saloane beauty: la Chişinău şi Floreşti. In- spiraţia şi puterea de depăşi obstacolele sunt cele două fiice ale ei: Betty (12 ani) şi Adelina (9 ani). Cunoaşte-i istoria de suc- ces şi cum combină munca de antrepre- nor şi rolul de mamă din acest interviu.

Care au fost primii paşi înainte de a deschise,,Damy Beauty Center»?

Această pasiune a venit cu timpul, pentru că după ce am finalizat Universitatea de Stat de Medicină şi Far- macie,,Nicolae Testemiţanu» eram deja în domeniul medicinei, iar arta pentru frumusețe a fost mai aproa- pe de mine. Întâi de toate, au urmat foarte multe traininguri, seminare, conferinţe, perfecţionări, până au apărut primele cliente. Rezultatele bune pe care le-am obţinut m-au motivat să muncesc în continu- are, să cresc şi să ajung la performanţele din prezent. Clientele apreciază munca şi profesionalismul meu, inclusiv datorită studiilor superioare în domeniul me- dicinei, depun efort şi suflet în tot fac. Profesionalism, simplitate şi respect, aceşti 3 piloni mă menţin şi mă fac apreciată de clientele mele.

Acasă sunt mama a două fetiţe frumoase: Beatrice şi Adelina, care combină armonios studiile cu pasiunile pe care le au. Fiica mai mare Betty face muzică de la vârsta de trei ani, a înregistrat deja performanţe bune şi continuă să muncească în acest domeniu. Iar Ade- lina este dansatoare de muzică populară în Ansam- blul de Muzică şi Dans Popular,,Mărţişor» şi spune că atunci când va creşte mare vrea să devină medic.

O femeie în afaceri, simplu sau… complicat?

Recunosc, este greu să deschizi o afacere, să o menţii şi să creşti frumos, dar întotdeauna am apreciat acele femei puternice care au reuşit să ajungă unde şi-au propus. Mie mi s-au închis multe uşi, dar altele s-au deschis, mult mai luminoase şi de perspectivă. Nici- odată nu am avut intenţia de a lăsa mâinile în jos, iar să închid afacerea nu mi-a trecut prin cap, poate de aceea succesul se datorează consecvenței pe care au avut-o în activitate.

Care sunt planurile de viitor?

În ultima perioadă, femeile tot mai mult apelează la procedurile cosmetologice pentru că îşi doresc să arate altfel, să înainteze în vârstă frumos, dar totodată să păstreze armonia între vârsta pe care o au şi felul cum arată. Ca şi fiecare fondatoare, administratoare a unui business, îmi doresc să dezvolt afacerea şi să cresc profesional, visez să deschid o clinică cu utilaje performante, cu specialişti calificați, iar împreună să formăm o echipă de profesionişti.

,,DAMY BEAUTY CENTER»

Locaţii: Chişinău, Floreşti
Instagram: @damybeauty.center

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *