Anna Roşior, Angela Liscovschi şi magazin de haine „ROLIS-SHOP»

INTERVIU CU FONDATOARELE
MAGAZINULUI DE HAINE „ROLIS-SHOP»

Anna Roşior şi Angela Liscovschi sunt două antreprenoare entuziaste care au lansat ,,Rolis-Shop», un magazin specializat pe articole de calitate din Turcia. Cunoaşte-le povestea din interviul de mai jos!

Ce fel de business dezvoltați în Republica Moldova şi de cât timp?

Recent am deschis un magazin de haine în Republica Moldova, cu focus pe branduri turcești de calitate superioară, utilizând stofe naturale. Magazinul nostru se axează pe stilurile casual şi clasic, oferind produse pentru domnişoare şi doamne.  Această afacere a fost inaugurată acum patru luni.

Cum ați ajuns la această pasiune, care au fost primii pași?

Ideea de a deschide un magazin de haine a fost prezentă în gândurile noastre de mult timp, chiar înainte să ne cunoaştem. Însă, fiecare dintre noi nu avea curajul să transforme această idee în realitate. Ne-am întâlnit, am devenit prietene, şi dintr-o coincidenţă,am început să discutăm despre acest proiect. După o noapte de analiză a ideii, am luat hotărârea de a trece la acţiune. De la idee şi până la deschiderea magazinului, totul s-a întâmplat foarte rapid, în doar o lună.

De-a lungul anilor, care a fost cea mai mare provo- care profesională?
Suntem abia la începutul acestui drum antreprenorial, aşa că provocările sunt numeroase. Cu toate acestea, credem că cea mai mare provocare a fost să avansăm în ciuda tuturor obstacolelor şi să menţinem încrederea în ceea ce facem.

Care sunt planurile dvs de viitor?
Planurile noastre de viitor includ deschiderea altor magazine, posibil în una sau mai multe mall-uri. Dorim, de asemenea, să extindem magazinele noastre actuale.

Ce sfaturi aveți pentru cei care vor să lanseze o afa- cere acasă?
Deşi suntem încă la început de cale şi nu avem experienţa necesară pentru a oferi sfaturi concrete, am apelat la ajutor specializat din partea unei companii care ne-a asistat în înfiinţarea firmei şi a altor aspecte legate de afacere. Acest lucru nea ajutat să învăţăm şi să evităm greşelile comune. Deci, un sfat ar fi să căutaţi asistenţă şi să învățați în timpul procesului.

Cum aleg moldovenii piesele vestimentare pe care le poartă?
Moldovencele pun mare accent pe calitatea hainelor şi a stofelor, dorind să fie naturale, calitative şi confortabile. Ne mândrim cu faptul că în magazinul nostru, Rolis-Shop, oferim produse de o calitate superioară la prețuri accesibile. În plus, după ce îşi aleg ţinuta, le sugerăm să completeze aspectul cu un parfum, o ,,haină invizibilă» care lasă în urmă doar emoţii şi amintiri.

Instagram: Rolis.shop.md
Anna Roşior: 079 01 97 42
Angela Liscovschi: 069 00 79 26

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *