Lidia Cojocaru — femeia de afaceri care a deschis un salon de frumuseţe în centrul ţării!

De la pasiune până la deschiderea unei afaceri NU e doar un pas, dar multă muncă, răbdare și perseverenţă. Faceţi cunoștință cu Lidia Cojocaru, o antreprenoare care şi-a dorit mult și a pus pe roate o afacere în domeniul frumuseţii — Salon Beauty by Lidia Cojocaru.

Ce fel de servicii găsim la salonul pe care îl administrați?

La noi găsiți o gamă foarte vastă de servicii în domeniul frumuseţii: frizuri, coloristică, coafuri, makeup,micropigmentare, alungirea genelor, laminare, manichiură, pedichiură, depilare.

Care sunt cele mai solicitate proceduri în sezonul estival?

Cele mai solicitatate proceduri în sezonul estival sunt manichiura şi coafurile, la fel coloristica, pedichiura şi procedurile de depilare.  Și dacă până nu demult culorile reci ale părului erau mai solicitate, anul acesta clientele optează pentru culori calde, transparente, neutre! Unghiile scurte şi în nuanţe naturale sau roz sunt gerea doamnelor și domnişoarelor pentru 2023.

Ce reguli este important să respectăm mai ales vara, dacă vrem să arătăm fresh şi îngrijit?

În acest sezon ar fi bine ca machiajul sa fie mai mult orientat spre îngrijirea pielii şi păstrarea aspectului natural al tenului!

Care sunt planurile de viitor în dezvoltarea afacerii?

Deşi sunt multe saloane în oraşul Hînceşti, mă bucur nespus de mult că Salon beauty by Lidia Cojocaru este unul dintre cele mai solicitate! În spatele meu am o echipa de meşteri iscusiţi cu care ma mândresc mult! Salonul activează de patru ani, iar clienţii mulţumiţi sunt prioritatea noastră!!!

Salon beauty by Lidia Cojocaru
Orașul Hîncesti, str Chişinăului, 9/1
tel: 068 29 21 77

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *