„Academia TV și Brand Personal”. LIVIU MORARU

„Academia TV și Brand Personal” este afacerea pe care o administrează cu multă pasiune, iar fiecare curs dezvoltat în cadrul acesteia este unul diferit de tot ce există pe piaţa serviciilor educaţionale din ţară. Cunoaște-l pe antreprenorul și jurnalistul Liviu Moraru!

Spuneţi-ne mai multe detalii despre „Academia TV și Brand Personal” și care a fost cea mai mare provocare?

Afacerile pe care le administrez în cadrul holdingului media includ dezvoltarea de programe de formare continuă, educaţie convenţională şi servicii de consiliere şi consultanţă în afaceri. Cea mai mare provocare cu care ne-am confruntat a fost adaptarea la schimbările rapide din industria media şi tehnologie. „Academia TV şi Brand Personal” este mai mult decât o provocare pentru mine, este o provocare pentru toți, prin unicitatea ei şi impactul în sine pe care îl producem pentru fiecare.

Care au fost primii paşi atunci când aţi decis să iniţiaţi acest business?

Primii paşi în iniţierea acestui business au fost marcați de o serie de realizări şi experienţe valoroase acumulate de-a lungul timpului. După ce am fost nominalizat ca unul dintre cei 101 tineri activi ai Balcanilor în revista Forbes, ceva distincţii de țară, am decis să transform aceaste recunoașteri publice într-o oportunitate de a contribui la dezvoltarea industriei media, a comunicării strategice și educaţionale în Moldova.

Cum petreceți timpul liber, ce hobby aveți?

Lectură, sport şi sex. Le adorla nebunie și sete nestinsă pe toate. Dacă nu o am pe ultima, stau ca un drogat pe primele două. Carte multă, sală, lupte și pe alocuri când mai vreau să cânt nu doar în duș, iau volanul unui BMW super puternic care mă face rapid să fiu acolo unde îmi doresc.

Business performance. Liderii companiilor de top din ţară

Care sunt planurile de viitor şi care sunt obiectivele de business pentru următoarea perioadă?

Să cunosc cât mai multe persone deosebite prin sinea faptului că sunt gata să investească continuu în cunoştinţele lor. Planific lansarea programului de mentorat în comunicare publică, la cameră, psihologia comunicării cu acentuarea programării neuro-lingvistice(NLP), cu abordare personalizată.

Chişinău, str. Doina, 152/1
Telefon: 069 066 778
www.academiatv.md

globalmediacreativehub.mdogmail.com

Academia TV & Brand personal

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *