Business performance. Liderii companiilor de top din ţară

Oxana Eșanu este o femeie de afaceri din Republica Moldova, fiind și partener de business în domeniul serviciilor de consiliere juridică. Mai nou, pe lângă Cabinetul avocatei Oxana Eșanu, aceasta a lansat și Integrity Moldova, un proiect nou pentru ţara noastră.

Business performance. Liderii companiilor de top din ţară

OXANA EȘANU
ANDRIAN FETESCU
ALEXANDRU STAVINSCHI

Spuneţi-ne mai multe detalii despre afacerea în care sunteți partener?

Integrity Moldova oferă servicii de stabilire şi identificare a informaţiilor care urmează a fi introduse în declaraţiile de avere şi interese personale. Scopul companiei este de a contribui la declararea corectă şi la timp a averii şi intereselor personale de către subiecţii declarării. De asemenea, compania se ocupă cu consultări referitoare la termenul depunerii declaraţiilor anuale, la angajare/validare mandat, la eliberare/demisie din funcţie precum şi celor rectificate.

Ce alte servicii pune la dispoziţie Integrity Moldova?

Adiţional la cele menţionate mai sus, compania lucrează cu termenele de depunere a declaraţiilor de avere și interese personale, dar şi consultare în cadrul verificării declaraţiilor de avere şi interese personale. În prezent, prestăm servicii și în cazul controlului efectuat de Serviciul Fiscal de Stat atât la persoane fizice, cât şi juridice. Alături de mine, din echipa Integrity Moldova fac parte Alexandru Stavinschi şi Andrian Fetescu.

O femeie în afaceri: simplu, complicat sau …cum?

Femeile pot avea ambiția de a se ridica la standardele cele mai înalte — cu tenacitate, pasiune, discernământ în identificarea oportunităţilor şi marea dorinţă de a reuşi în domeniul afacerilor, care nu aparţine doar bărbaţilor puternici.

Care sunt planurile de viitor și care sunt obiectivele de business pentru următoarea perioadă?

În viitor, prin intermediul companiei, ne propunem să ajutăm cât mai multe persoane care sunt investigate de ANI să-şi poată apăra drepturile în faţa instituţiei. Suntem într-un domeniu nou, iar până la fondarea companiei nu exista un asemenea serviciu pe piaţa din Republica Moldova.

Integrity Moldova
or. Chișinău, Str. Mihai Viteazu, nr. 4
www.integrity.md

Telefon: 079 081 081
069 377 590

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *