Tavane Plus. Alege calitate pentru interiorul casei tale.

De mai bine de trei ani, TAVANE PLUS are grijă ca interiorul locuinţelor să arate impecabil, iar lucrările de construcţie/reconstrucţie să fie încheiate cu plăcere. Sîrbu Bodgan și Radu Florea sunt cei care dezvoltă afacerea, oferind clienţilor servicii de calitate, la cele mai înalte standarde. Cunoaște cum au reușit să devină unii dintre cei mai buni de pe piaţă, care sunt preferinţele moldovenilor, dar și tendinţele actuale din domeniu, în interviul de mai jos.

Cum aţi ajuns să dezvoltați această afacere aici, acasă?

După mai mulţi ani de muncă într-o companie similară, am obţinut experienţă şi ne-am îmbunătăţit abilităţile, am analizat nişa și am realizat că este o idee bună de a da start unei afaceri proprii. Aşa a apărut tavane.md.

Ce tipuri de tavane aleg moldovenii pentru interiorul locuinţei lor?

Deobicei, tavanele cu imagini 3D sunt mai solicitate, dar tendinţa pentru naturaleţe continuă. În ultima perioadă, ia amploare şi tavanul extensibil alb, care este în topul preferințelor.

Care este diferența dintre tavanele extensibile și tavanele 3D?

Există tavane extensibile într-o culoare şi tavane extensibile cu imagini 3D. Tavanele cu imagini 3D sunt din acelaşi material ca şi tavanele într-o culoare, doar că pe acestea se imprimează imaginea dorită de client.

Cât de repede realizaţi comenzile și ce sfaturi aveţi pentru cei care aleg tavane extensibile?

Din momentul măsurărilor, avem nevoie de 2-3 zile pentru a pregăti materialele necesare şi instalarea este efectuată în câteva ore. La moment, tavanele extensibile sunt cea mai bună și optimă metodă de renovare a tavanelor.

Cunoaștem că executați şi lucrări de tapetare a pereților. Ce tipuri de tapete sunt acum în voga?

Noi ne ocupăm doar cu tapete fără îmbinări. Dat fiind faptul că acestea sunt printate, dispunem de o gamă foarte largă de imagini şi putem îndeplini orice preferinţă a clienţilor.

De ce moldovenii continuă să aleagă tapete pentru interiorul locuințelor?

Pentru că tapeta fără îmbinări este una din cele mai simple metode de a transforma pereţii casei într-o adevărată capodoperă.

Ce planuri aveţi pentru viitor în dezvoltarea afacerii?

Dorim să extindem echipa și să încercăm și piaţa din alte țări. La moment, deja activăm cu câţiva clienţi din România și ne dorim să ne integrăm mai mult pe piaţa de peste Prut, dar şi cea europeană.

 

TAVANE PLUS

Îţi facem casa mai frumoasă!

Telefon: /+373/ 78 59 03 88; /+373 78 51 1005
www.tavaneplus.com

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *