Ce proceduri de frumusețe preferă femeile în sezonul estival?

Mariana Tocarciuc este specialistă în domeniul dermopigmentării, iar de patru ani realizează micropigmentarea sprâncenelor, buzelor și pleoapelor. Cunoaște care sunt tendințele din acest sens în domeniul beauty, în interviul de mai jos.

În sezonul estival, care sunt cele mai solicitate proceduri de frumuseţe în rândul femeilor?

Sezonul estival este cel mai solicitant în domeniul fru museții, iar procedurile de micropigmentare nu sunt o excepţie. Spre exemplu, machiajul semipermanent ne oferă plăcerea de a fi mereu frumoase, indiferent că mergem la mare, piscină sau chiar pentru rutina de zi cu zi.

Există anumite reguli că în vara nu sunt recomandate unele proceduri? Dacă da, care sunt ele?

Sunt unele persoane care consideră că vara nu sunt permise procedurile de micropigmentare, dar nu este adevărat. Procedurile de make-up semipermanent sunt permise în orice anotimp, important este ca după procedură să respectam sfaturile de îngrijire ale meşterului.

Vara, cum îngrijim sprâncenele, la ce trebuie să acordăm un plus de atenţie?

Sprânceana este una din cele mai solicitate zone pentru procedura de micropigmentare, însă după procedură este nevoie de o îngrijire specială până la regenerarea lor. Sfaturi: evitarea bazinelor sau a sălii de sport, din cauza contactul abundent cu apa; evitarea tuturor cremelor sau a machiajului; nu se permite îndepărtarea crustei care se formează din a doua zi de la procedură.

De ce femeile apelează la serviciile de micropigmentare?

Femeile apelează la procedurile de micropigmentare pentru a scăpa de grija creionului, fardului sau a rujului şi pentru a fi gata de plecare în orice moment al zilei. Datorită procedurii de micropigmentare, o femeie arată tot timpul perfect îngrijită.

De ce este important să mergem la o consultaţie înainte de a afectua o procedură?

Înainte de procedura de micropigmentare este bine venită o consultaţie pentru a discuta cu meşterul toate detaliile care v-ar interesa. Fiecare clientă are dreptul să cunoască toate detaliile acestei proceduri, este foarte important să discutaţi ce rezultat ați dori să obţineţi la final. Micropigmentarea nu este un machiaj simplu dar este o procedură care rezistă câţiva ani, de aceea e foarte important să alegeţi un meşter bun care are experientă şi care va efectua o lucrare perfectă.

TOCARCIUC M. STUDIO

Telefon: 0781 04 091
or. Ungheni, Str. lon Creangă, nr 4

Instagram: mariana_tocarciuc

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *