Special

Tatiana Dodiță poartă pe umeri responsabilitatea și plăcerea evenimentelor selecte, unde fiecare detaliu emană stil și rafinament. Afacerea pe care o gestionează Tatiana Dodiță își propună să ilustreze în practică visele tinerilor care decid să-și unească destinele. Despre provocările domeniului, despre dorința de a excela și despre importanța unei abordări individuale am încercat să aflăm de la managerul Special.

Cei care nu au auzit niciodată despre dvs., ce ar trebui să știe mai întâi de toate?

Compania Special pe care o reprezint este pentru mine mai mult decât o afacere, este activitatea care îmi oferă satisfacție întâi de toate. Procese creative, nopți nedormite, miri frumoși și mulțumiți. Nimic din toate aceste lucruri nu ar fi posibile dacă nu mi-ar plăcea enorm ceea ce fac. În aceste condiții, găsești puteri nebănuite pentru a trece peste piedicile care apar, inevitabil, în parcursul și dezvoltarea unei afaceri. Gestionez afacerea alături de sora mea, Natalia. Nu pot să nu menționez aici că atunci când compania s-a pomenit într-un moment de răscruce, anume ea a fost cea care și-a adus aportul considerabil în dezvoltarea acestei afaceri. Astfel, prin prezența fizică putem activa și peste hotarele Moldovei, ea fiind reprezentantul companiei in Italia.

Cât de lung e drumul de la plan la reușită?

Pe parcursul întregului drum pot fi întâlnite provocări de tot felul. O parte dintre ele țin de procesul creativ, altă parte – de tendințele în materie de decor. Nu uităm să punem pe cântar gusturile și posibilitățile clienților dar și gestionarea echipei în plin sezon. Indiferent de situațiile create, mereu încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul. Ținem cont de ultimele tendințe pentru că anume acest aspect ne ajută să creștem din punct de vedere profesional. Prin faptul că promovăm o imagine bună, educăm, totodată, gustul estetic al viitorilor miri. Este de menționat faptul că dorințele mirilor sunt reperele după care ne ghidăm, altfel nici nu poate fi când este vorba despre cel mai important eveniment din viața lor. Chiar dacă suntem diferiți și uneori gândim diferit, întotdeauna ajungem la un numitor comun pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Care este secretul unei afaceri bazate pe creativitate?

În orice domeniu cel mai important liant este echipa. Noi suntem o echipă de oameni bine pregătiți, uniți, creativi, organizați și responsabili. Nu ne este frică să ieșim din tipare și suntem gata să jertfim din timpul nostru personal în favoarea clienților. Acesta și este secretul de bază, cred eu.

Cât de greu sau ușor este să dezvolți o afacere în Moldova?

Primul lucru pe care aș vrea să-l menționez la acest capitol este concurența neloială. De cele mai multe ori acești concurenți care nu sunt înregistrați oficial oferă prețuri mai mici, și respectiv un produs mai puțin calitativ, astfel știrbindu-se imaginea decoratorilor în general. Tot prestatorii nepregătiți pun bețe în roatele procesului creativ și a creșterii profesionale. Așa se face că, uneori, clienții își pierd încrederea în prestatorii buni de servicii. Nici factorul financiar nu este de neglijat în condițiile economice prin care trece țara noastră.

Ce pasiuni aveți în timpul liber?

Sunt o persoană creativă, mereu am încercat să fac lucruri frumoase. De când sunt în acest domeniu tind să-mi sporesc rezultatele, de aceea lucrez cu hârtia, pictez pe lemn, sunt pasionată de floristică. Recent am participat la un curs de fotografie, pentru a putea oferi servicii foto la evenimente și nu numai.

Dacă ar fi să o luați de la zero, ați merge pe același drum?

Dintre toate activitățile pe care le-am făcut în viață, anume aici m-am regăsit. Este cel mai apropiat domeniu de sufletul meu.

Ce înseamnă fericirea pentru dvs.?

Cred că deși toți oamenii sunt diferiți, ei se aseamănă atunci când vine vorba despre fericire. Acest sentiment apare odată cu satisfacția lucrului bine făcut. De asemenea, pentru mine fericirea înseamnă familia mea sănătoasă. Din punct de vedere profesional, o adevărată stare de euforie îmi este oferită de acele momente când văd zâmbetul de fericire și licărul din ochii mirilor mulțumiți. Sunt fericită că pot să le transform cea mai importantă zi din viață într-un eveniment special.

Oferiți-ne câteva detalii interesante despre activitatea dvs. profesională.

În procesul de lucru apar, inevitabil, multe momente interesante. Cele plăcute le luăm cu noi, cele mai puțin plăcute, le lăsăm după culise. Oricum, doar rezultatul este cel care contează.

De ce ar trebui clienții să apeleze anume la serviciile dvs.?

Nu zic niciodată nimănui să vină anume la mine. Consider că toate persoanele care pun suflet în ceea ce fac reușesc să presteze servicii calitative. Totuși, compania Special este mereu gata să creeze noi idei pentru evenimente de neuitat. La noi nu veți găsi propuneri standard, în schimb vom asculta cu atenție sugestiile dvs. și vom încerca să creăm decorul care vi se potrivește cel mai bine. Suntem îndrăgostiți de tot ce e frumos, știm să creăm ambianța de vis, ne imaginăm fiecare detaliu și mergem spre rezultatul propus – un eveniment elegant și rafinat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *