Mariana Bulgaru

Salvează lumea prin intermediul frumuseții. Mariana Bulgaru, femeia care a făcut din clienți un întreg univers.

Și-a propus să salveze lumea prin intermediul frumuseții, de aceea își dedică fiecare zi din viață pentru a accentua cele mai speciale trăsături ale femeilor. Când a înțeles că asta este calea pe care își dorește să meargă, a început să-și clădească o carieră în domeniu. Așa se face că timp de zece ani Mariana Bulgaru a devenit un nume cunoscut și apreciat în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Mariana, după zece ani de activitate, cum credeți, care sunt principalele calități pe care trebuie să le aibă un specialist în domeniul beauty?

Cel mai important lucru este să îți placă ceea ce faci. În viață, în general, dar în domeniul frumuseții în mod special, dacă nu există pasiune și atracție – nu există nimic. Trebuie să înveți să fii disciplinat, să inspiri seriozitate și să îți asumi responsabilitatea pentru fiecare mișcare făcută. Nu pot să spun că este simplu. Desigur, sunt multe momente când ai impresia că nimic nu merge așa cum îți dorești, dar dacă ești suficient de consecvent și răbdător, munca depusă nu va întârzia să aducă roade.

Cum reușiți să stabiliți relațiile cu clienții și cât de dificilă este sarcina de a-i determina să revină și data viitoare la serviciile dvs?

Clienții sunt universul meu. O spun fără exagerare. Am învățat să-i privesc ca pe o carte deschisă. Să-mi dau seama încă de la primele momente de interacțiune ce personalitate au, ce așteptări au și cât de dispuși sunt spre noi provocări. Dacă îți faci munca din suflet, cu plăcere și dăruire, vă asigur- clienții vor simți și vor ști unde să vină data viitoare. În cazul meu acest principiu funcționează de minune.

Mariana Bulgaru
Mariana Bulgaru

Ce stă în spatele unei afaceri de succes?

Noi trăim într-o lume care se dezvoltă constant. În fiecare săptămână apar noi tendințe, noi idei, noi tehnologii. De aceea, având o afacere în sfera frumuseții, încerc pe cât posibil să țin pasul cu aceste schimbări. Clientele mele merită cea mai bună deservire, iar eu îmi doresc să pot să le-o ofer. Cel mai sigur mod de a învăța este frecventarea seminarelor internaționale, cursurilor de perfecționare și treningurilor. De multe ori, după asemenea lecții practice, ard de nerăbdare să implementez tot ceea ce am învățat. Este o provocare și pentru mine.

Cât de dificil poate fi să deschizi o afacere în Moldova?

Moldova este o țară care îți permite să avansezi în ceea ce îți place, dar știe să-ți pună și numeroase piedici. Totuși, dacă ești un luptător și îți dorești cu adevărat să lupți, vei putea trece peste birocrație și vei reuși. De asemenea, o afacere în domeniul beauty este mai ușor de gestionat într-o țară cu multe femei frumoase, care pun preț pe felul în care arată.

Mariana Bulgaru

Serviciile dvs. sunt pentru buzunarul femeilor obișnuite sau este nevoie să punem bani la ciorapi pentru a ajunge pe mâna dvs.?

La mine veți găsi servicii foarte accesibile pentru că îmi doresc ca toate femeile, indiferent de veniturile pe care le au, să fie frumoase și stilate.

Ce înseamnă fericirea și dacă vă considerați o persoană fericită?

Cu siguranță mă consider o persoană fericită pentru că am o familie pe care o iubesc nespus, sunt înconjurată de oameni de încredere și am șansa de a face ceea ce îmi place. În general sunt de părere că fericirea este aici și acum, doar trebuie să avem ochi să vedem și urechi să auzim.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *