Elena Josanu

Sprâncenele aranjate reprezintă un element foarte important pentru un aspect îngrijit al feței. În ultimii ani, specialiștii recomandă ca acestea să aibă un aspect natural, dar să fie bine conturate. Cum arată sprâncenele perfecte și de ce trebuie să ținem cont, aflăm de la Elena Josanu, care cunoaște toate secretele din acest domeniu.

În acest an, optăm pentru sprâncene naturale, dar bine aranjate.

Elena Josanu, brow artist

Elena, ce trebuie să facem ca să avem sprâncene frumoase?

Pentru a avea sprâncene frumoase, trebuie să le îngrijim corect. Pentru început, trebuie să le pensăm în funcție de forma feței. Dacă acest lucru nu ne reușește, cel mai corect ar fi să apelăm la un specialist. Cu siguranță această opțiune ne va salva timp și nervi. Ulterior, putem avea grijă de ele în funcție de forma pe care ne-au conturat-o meșterii.

De la ce vârstă ar trebui adolescentele să înceapă să își îngrijească sprâncenele?

Procedura de pensare cred că ar putea s-o utilizeze de la vârsta de 18 ani. Dar dacă forma sprâncenelor este frumoasă, de ce să nu păstrăm naturalețea?

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac femeile când vine vorba de sprâncene?

Prima și cea mai frecventă este pensarea în exces. Foarte multe femei, din dorința de a oferi așa-zisa formă perfectă, realizează că au exagerat la pensare și deja sunt nevoite să apeleze la proceduri de vopsire a sprâncenelor, micro-blading sau tatuare.

Pentru că am ajuns la acest subiect, cum alegem tehnica potrivită?

Este un subiect care vizează fiecare femeie în parte. Eu optez pentru efectul pudrat sau micro-pigmentarea sprâncenelor. Asta deoarece creează un aspect estetic foarte natural. La acest subiect, am să vă destăinui un secret: în scurt timp voi aduce la Chișinău tehnica Airbrow, care reprezintă o inovație pentru țara noastră în materie de brow beauty.

Sprâncene subțiri sau mai groase. Care sunt tendințele din acest an?

Sprâncene mai groase, categoric. Se păstrează și în acest an tendința spre naturalețe, dar trebuie să fie structurate, aranjate și bine definite.

Elena Josanu Academy

Știu că tu organizezi și cursuri pentru viitori meșteri. Ce calități trebuie să aibă o persoană ca să devină un bun profesionist în acest domeniu?

Ca să poți practica această meserie, trebuie să îți placă foarte mult, să te simți comod în acest domeniu și să ai multă răbdare. Da, la cursurile pe care le predau, puteți învăța totul despre tehnicile corecte de micro-pigmentare a sprâncenelor, dar și a buzelor. Ele durează cinci zile și presupun, pe lângă teorie, și practică pe diferite tipuri de piele. Participând la cursurile mele, puteți învăța o meserie foarte solicitată și să vă creați o carieră de succes.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *