Cetatea Albă Răzeni

Te așteptăm la zona de odihnă Cetatea Albă Răzeni

Dacă ai obosit de rutina orașului și ai nevoie de un loc relaxant unde să înoți, să te bronzezi, să te odihnești, să simți adrenalina toboganelor pe apă, să mănânci gustos și să petreci relaxant timpul cu cei dragi, atunci locul tău este la noi!

La aproximativ 25 de kilometri de Chișinău, la Răzeni, într-o regiune liniștită și curată, zona de odihnă Cetatea Albă Răzeni este deschisă pentru tine. Te așteptăm în fiecare zi, de la ora 10:00 și până la 20:00.

Pentru copii de până la 5 ani, intrarea este gratuită, cei de până la 10 ani vor achita 100 de lei pentru acces. Pentru ceilalți, prețul pentru o zi de odihnă este de 150 lei. Pentru cei mici, îți punem la dispoziție un bazin, iar pentru maturi – două bazine imense.

Iar dacă îți place să stai într-o zonă liniștită, îți propunem să te odihnești în unul din hamacurile noastre, la umbra copacilor.

Nu am uitat nici de gustările savuroase! La terasa noastră, îți punem la dispoziție un meniu din bucate tradiționale, combinații moderne, exact după gustul tău. Iar ca să te răcorești, la barul zonei de odihnă îți alegi băutura preferată.

Luna august bate în ușă, te așteptăm acum!

Pentru detalii și programări: +373 (69) 431-774
Adresa: satul Răzeni 7727, Moldova

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *