Cuvântul redactorului – nr. 147

Dragi cititori, și în această ediție a revistei, v-am pregătit articole interesante și interviuri de suflet cu oameni frumoși. Pentru că în calendar este deja primăvară, iar timpul de afară e fenomenal, vă recomandăm să savurați cafeaua răsfoind revista PROMO plus.

Veți descoperi istorii de viață între mame și fiice, veți înțelege cum să obțineți succes, atunci când munciți și sunteți perseverenți. În același timp, am pregătit pentru voi multe sfaturi utile la capitolul beauty, sănătate și timp liber.

Nu uități să vă bucurați de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi. Această primăvară este, într-adevăr, magică. Micile bucurii ale vieții transformați-le în momente memorabile și nu uitați să zâmbiți. Dăruiți flori femeilor, nu doar în preajma sărbătorii de 8 martie, dar în fiecare zi – este atât de plăcut.

Petreceți timpul afară împreună cu copiii. Peste ani, aceste momente se vor transforma în amintiri neprețuite. Nu uitați că viața este un dar și fiecare clipă trebuie trăită. Oferiți mai multă atenție familiei – care stă la baza unei vieți armonioase.

Această primăvară este magică și pentru mine. Mă redescopăr și știu că urmează să simt emoții deosebite. Aștept cu nerăbdare o întâlnire specială în viața mea. Mă bucur în fiecare zi, în fiecare clipă, de fericirea pe care o trăiesc. Nu uitați să aveți grijă de oamenii apropiați din viața voastră și să le spuneți cât de mult îi iubiți!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *