Alcores Design – 15 ani de succes!

Alcores Design – calitatea care durează!

O companie de succes necesită efort, motivație, sacrificii, investiții, un fundament temeinic și multă dedicare – aceasta implică o idee cu potențial de dezvoltare și capacitatea de a fi materializată.

S.C. ALCORES DESIGN S.R.L. – producătorul exclusiv de ferestre și uși din PVC și ALUMINIU, reprezintă o afacere prosperă cu un potențial incredibil de dezvoltare, ce asigură: funcționalitate, rezistență și confort pentru orice tip de construcție, de la cel industrial până la cel rezidențial. Echipa Alcores Design a reușit în cei 15 ani de activitate să domine piața locală prin profesionalism, calitate și responsabilitate față de clienți.

În interviul ce urmează, Oleg Roșca – fondatorul și directorul companiei Alcores Design, ne dezvăluie care sunt secretele unei afaceri de succes!

1. De la fondare, până-n prezent, care este demersul evolutiv al companiei?

Compania Alcores Design o fost fondată în anul 2004, iar în cei 15 ani de activitate a cunoscut o evoluție enormă. Încă de la înființare, obiectivul fundamental al companiei a fost de a presta  servicii de înaltă calitate.

Mai întâi de toate am investit în dezvoltarea utilajelor, formând o echipă unită și înființând o fabrică de mare anvergură – «Universul Ferestrelor».  Referitor la procesul de lucru, ne aflăm într-o continuă evoluție- ținând cont de progresul tehnologic, prin introducerea noilor materiale și aplicarea elementelor moderne în construcții. Nu-i tocmai greu să începi o afacere, mai dificil este s-o menții, asigurându-i o istorie de succes.

2. În ce rezidă prestarea unor servicii de calitate?

Calitatea începe de la materialele utilizate pentru producere (utilaje moderne și materie primă Germană), angajați calificați și o garanție de lungă durată. Certificatele valabile în EU și MD reprezintă o dovadă sigură a calității produselor noastre. Tindem să investim în modernizarea utilajelor, pentru a extrage din acestea un potențial maxim. Nu ne dorim să mărim cantitatea producției, dar punem accentul pe creșterea calității. Evident că serviciile noastre dețin un preț direct proporțional cu calitatea produselor, iar odată ce ne implicăm cu seriozitate într-un proiect, asigurăm beneficiarului și o garanție valabilă în timp. Încercăm să satisfacem toate nevoile clienților, chiar dacă aceste compromisuri sunt uneori în defavoarea companiei.

3. Care sunt cele mai importante proiecte cu care vă mândriți?

Ne implicăm tot mai des în diverse proiecte interesante, cu potențial de revoluționare a domeniului și reprofilare a tuturor tendințelor actuale. Însă acest lucru nu denotă faptul că nu colaborăm activ cu întreprinderi locale, îmbunătățind funcționalitatea centrelor comerciale: Romstal, rețeaua de magazine Linella, rețeaua Vento, TIREX, concernul Carmez, firma de construcție Orizont, etc.

4. În decursul celor 15 ani de activitate cum ați reușit să câștigați încrederea clienților?

Clientul reprezintă un element de bază, care stimulează funcționalitatea mecanismului de producție, contribuind în mod direct la dezvoltarea și evoluția afacerii – de aceea merită tot respectul și o atitudine serioasă din partea echipei. Prestând doar servicii de înaltă calitate compania Alcores Design a reușit să câștige încrederea și loialitatea clienților pe termen îndelungat.

5. Cum faceți față concurenței și ce vă diferențiază de celelalte companii locale?

Niciodată nu am încercat să demonstrăm că suntem mai buni decât alții, dar mereu am tins să ne depășim pe noi înșine, stimulând o evoluție continuă. O afacere de succes se datorează capacității sale de adaptare la schimbări. Lumea business-ului este plină de evenimente neașteptate și surprize. Pentru a atinge punctul culminant al succesului în afaceri, trebuie să dispui de un plan strategic și o echipă pentru a executa diverse proiecte.

Compania  prestează o gamă vastă de servicii și oferă o producție proprie, folosind accesorii de calitate germană, ceea ce pune bazele oricărui tip de construcții și susține proiecte de mare amploare.  

6. La producerea construcțiilor ce tip de materie primă utilizați?

Pentru construcțiile din PVC sunt utilizate cele mai calitative materiale și accesorii: profile PVC – VEKA, Artec (Germania) și feronerie – Siegenia (Germania), Hoppe (Germania). Materialele calitative și montarea după toate tehnologiile și normele din domeniu asigură durabilitate și garanție extinsă.

Pentru executarea tâmplăriei din ALUMINIU folosim produsele: ALUMIL (Grecia), ALUTECH (Belarus).

7. Procesul de producere se desfășoară conform tehnologiilor stabilite de normele europene?

Respectăm cu strictețe atât normele europene, cât și cele locale. Compania deține certificate UE și are la bază angajați calificați.

8. Care sunt calitățile reprezentative echipei Alcores Design?

Echipa Alcores Design este formată din 30 de persoane, care au reușit prin muncă și dedicare să obțină o vastă experiență de-a lungul anilor. Investim anual în dezvoltarea personalului prin participarea activă la diverse treninguri, seminare, expoziții, conferințe, atât locale, cât și internaționale. Tindem să scoatem potențialul maxim și să contribuim la dezvoltarea profesională a tuturor angajaților, atât pentru evoluția companiei, cât și pentru avansarea lor profesională. Este foarte important ca o echipă să fie unită și să se completeze reciproc.

9. Care sunt secretele unei afaceri de succes?

O afacere prosperă trece în permanență prin realitatea pieței în care activează. Un factor extrem de important este capacitatea antreprenorului de a utiliza resursele în mod inteligent, astfel încât odată cu creșterea afacerii acestea să nu se consume, ci să se dezvolte. Când ne referim la punctele forte ale unei afaceri ne raportam la servicii de calitate, inovare și forță de muncă calificată.

10. Care sunt planurile de viitor ale companiei?

Suntem siguri că viitorul ne garantează o evoluție remarcabilă. Depunem zilnic tot efortul să ne depășim limitele, de aceea lucrăm activ asupra noastră. Planurile de viitor sunt grandioase, ne dorim nu doar să producem pentru piața locală, dar și să ne extindem prin export peste hotarele țării. Tindem să prestam servicii de înaltă calitate în limite temporale cât mai restrânse, aceasta fiind un avantaj atât pentru investitori, cât și pentru noi. Avem în plan să investim în utilaje ultra-moderne și să fim în pas cu progresul tehnologic, participând la diverse conferințe internaționale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *