Vezi ce recomandă fashionista Diana Rimis.

Evenimentele spectaculoase trebuie sărbătorite corespunzător. Dar ce purtăm la petrecerile din 2023? Rochiile la modă pentru nunțile din 2023 combină ultimele tendințe de pe podiumuri şi confortul atât de important la petrecerile de nuntă. Rochiile lungi, minimaliste (Prada), rochiile evazate retro şi rochiile miniw asimetrice au dominat podiumurile marilor case de modă.

Noutăţile acestui sezon sunt paietele și țesăturile strălucitoare în culori discrete. Femeile din Moldova mereu au ales ţinute sofisticate, iată câteva idei de rochii pentru petreceri mondene, nunţi, cumetrii şi alte evenimente.

Аlege un model versatil în bej, pudrat sau albastru, pentru că vei putea purta cu uşurinţă o astfel de rochie și la prima întâlnire. Pene sau volane, aceste accente subliniază stilul. Rochiile lungi nu sunt totdeauna comode, de aceea poţi opta pentru o rochie transformer cu decupaj lateral sau în faţa.

Тendinţele pentru 2023 sunt, în principal, pliurile, drapajele, umerii scalaţi și ornamentele cu motiv floral. Acest model este potrivit chiar şi pentru rolul de naşă. Ce accesorii se potrivesc cu o rochie strălucitoare? O astfel de creaţie este deja destul de ornamentată, aşa că asorteaz-o cu cercei care atârnă şi o geantă de mână minimalistă, iar accentul se pune pe pantofi. Sandalele elegante cu cristale sunt un succes! Rochia mini se potriveşte perfect pentru femeile scunde, dar fiți atente la pantof. Se recomanda toc subțire care alungeşte elegant piciorul.

Şi nu uita, indiferent de rochia aleasă, nu uita să savurezi fiecare moment și să te simţi bine alături de cei dragi!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *