Maria Stavnicenco, cosmetolog.

Dezvoltă cu succes o afacere în domeniul industrie beauty, iar acum își dorește să se extindă și peste hotarele țării. Maria Stavnicenco, antreprenoarea care de 5 ani transformă femeile!

Cum aţi ajuns să practicați această profesie?

Am ales să fiu medic cosmetolog din dorinţa de a reda frumuseţea în cea mai bună varianta a sa. La moment sunt specializată pe procedurile injectabile. Procedurile invazive au o parte majoră în ceea ce ţine de calitatea pielii şi întinerirea acesteia. Cea mai mare provocare a fost de a păşi în profesia dată, dar acest pas a fost unul încrezut şi cu succes!

O femeie în afaceri, simplu, complicat sau ..?

În ultimele decenii, femeile au avut o prezenţă tot mai puternică şi influenţă în lumea afacerilor, noi demonstrăm că genul nu ar trebui să fie un factor limitativ şi că femeile pot avea un impact semnificativ în lumea afacerilor, aducând perspective unice și valori adăugate. Totuși, în multe domenii, ca şi în cazul meu ne confruntam cu multe obstacole, insa acest lucru nu ma face sa fiu cit mai puternica.

Ce faceți în timpul liber, ce hobby aveţi?

Pentru mulţi, gătitul a devenit un hobby fascinant. Unii percep procesul de gătit ca fiind o muncă grea, în timp ce eu iubesc să inventez noi reţete gustoase de mâncare. Aventura începe cu vânarea ingredientelor. După ce le ai în faţă realizezi posibilităţile nenumărate în care le poţi combina, dezvoltând noi
gusturi. Urmează procesul efectiv de preparare, prin care ingredientele îşi dezvăluie secretele.

Care sunt planurile de viitor?

Voi continua să investesc în educaţia mea. Un cosmetolog trebuie să îşi extindă cunoştinţele şi abilităţile
personale, să cunoască noutăţile din domeniu: noi tehnici și produse din industrie. În viitorul apropiat tind să cuceresc piaţa internaţională, prin deschiderea unui cabinet cosmetologic sau prin colaborare cu alţi profesionişti din domeniu.

cosmetolog_marru

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *