MARIANA VRÎNCEANU — Suntem parteneri de încredere pentru angajatori

Mariana Vrînceanu este fondatoarea şi administratoarea companiei ,,Marescon Consult» specializată în servicii de recrutare de personal. Despre dezvoltarea unei afaceri în Republica Moldova, provocările din domeniu şi planurile de viitor, aflați în interviul de mai jos! Dezvoltați o afacere bazată pe „recrutare de personal».

Este simplu sau complicat acest domeniu?

Să găseşti oamenii potriviţi pentru joburi din diverse domenii este o provocare foarte mare. Orice pas negândit se transformă într-o dezamăgire pentru om, contează foarte mult atenţia, specificul jobului, dar şi necesitățile angajatorului sau potențialului angajat. Nu oricine poate lucra în recrutare de personal.

Cum ați ajuns la această pasiune, care au fost primii pași?

Fiind o fire curioasă şi comunicabilă, mereu făceam cunoştinţă cu oameni noi, respectiv îi întrebam despre ocupaţiile lor. În discuţii ajungeam la lipsa de personal şi invers-aveam cunoştinţe care erau în căutarea unui post bun de muncă. Astfel am ajuns să fac schimb de contacte. Aceasta a durat mai mulţi ani, până în momentul când mi-am dat seama că am multe cereri din ambele părţi. Atunci am decis să o transform în activitate de bază, îmbinând utilul cu plăcutul. E o plăcere să ştii că ai contribuit la bunăstarea unei persoane doar printr-un cuvânt bun sau un număr de telefon.

De-a lungul anilor, care a fost cea mai mare provocare profesională?

Cea mai mare provocare a fost să găsim personal calificat pentru o persoană imobilizată la pat. Pe lângă aspectele profesionale şi competenţele necesare, era important să găsim şi compatibilitate de carcatere. Sufletul depus în această situaţie a fost mare, emoțiile au fost mari, dar cu rezultate pozitive.

Care sunt planurile dvs de viitor?

Aş vrea să extind familia de recrutori pentru a deveni adevăraţi parteneri de încredere pentru angajatori!

Business performance. Liderii companiilor de top din țară

MARESCON CONSULT

Telefon: 068 78 99 00

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *