ALINA BIVOL — Vreau să deschid propriul salon beauty

Alina Bivol are 24 de ani, iar în ultimii ani pasiunea pentru makeup s-a transformat într-o profesie pe care o practică cu mare drag!

Povesteşte-ne despre cum ai descoperit pasiunea ta pentru machiaj şi despre primii pași pe care i-ai făcut în această carieră.

Acum câţiva ani, am început să experimentez machiajul pe mine însămi, iar la evenimentele unde eram invitată primeam deseori complimente pentru felul în care arătam, chiar dacă nu ştiau că eu eram artistul din spatele muncii. Îmi plăcea să machiez chipul mamei, al prietenelor mele, iar acest lucru m-a inspirat să explorez mai profund lumea makeup-ului şi să urmez cursuri sub îndrumarea Olgăi Creţu, o specialistă desăvârşită în acest domeniu.

În mod cert, această carieră aduce cu ea provocări unice. Care a fost cea mai mare provocare profesională pe care ai întâlnit-o până acum?

Una dintre provocările cele mai semnificative pentru mine a fost atunci când am trebuit să machiez o doamnă care suferă de Alopecia, o afecțiune rară caracterizată de lipsa totală a părului, inclusiv a genelor şi sprâncenelor. Am trebuit să creez sprâncene realiste şi să aplic gene false cu atenție, iar satisfacţia şi bucuria vădită pe chipul clientei când s-a privit în oglindă au fost de-a dreptul memorabile.

Cât de solicitată este meseria ta pe piața muncii din Moldova?

În zilele noastre, cererea pentru serviciile de machiaj şi coafură este în creştere în Moldova, datorită frecvenței evenimentelor şi pasiunii noastre pentru socializare. Femeile caută în mod regulat servicii de machiaj profesional pentru a se simți încrezătoare şi a arăta impecabil la diferite evenimente.

Ce planuri ambițioase ai pentru viitor în această industrie?

Am planuri foarte ambițioase pentru viitor. Unul dintre ele este să deschid propriul salon de frumuseţe şi să dezvolt o echipă talentată în domeniul beauty. Totodată, îmi doresc să-mi conturez un nume în această industrie şi să pot oferi cunoştinţe şi cursuri pentru tinerii entuziaşti care doresc să se implice în această frumoasă meserie.

ALINA BIVOL
@Alybivol.makeup
Telefon: 068 44 31 98

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *