INTERVIU CU FONDATORII MICOCATERING

Sergiu Ghilas, Ecaterina Ghilas şi Sergiu Croitoru sunt cei trei cofondatori ai companiei MicoCatering — o companie care prestează o gamă largă de servicii de catering. Care sunt provocările unei afaceri în industria alimentară, cum se descurcă pe piaţa din Republica Moldova, dar și care sunt planurile de viitor, aflaţi din acest interviu.

Cum ați ajuns să vă gândiţi la lansarea unei afaceri în industria cateringului?

Cu toții cei trei fondatori avem o vastă experienţă în domeniul alimentaţiei publice și ne-am desfăşurat activitatea în sectorul cateringului. Această experiență ne-a inspirat să lansăm o afacere în acest domeniu.

De cât timp sunteți prezenți pe piaţa din Republica Moldova şi care a fost cea mai mare provocare întâmpinată până acum?

MicoCatering activează pe piaţă de 8 ani, dar în ultimii 3 ani am preluat compania și am intensificat dezvoltarea sa. Cea mai mare provocare pe care am întâmpinat-o a fost organizarea şi deservirea unei nunţi în aer liber. Am pus la punct fiecare detaliu al evenimentului, iar acest succes iniţial ne-a adus recenzii şi recomandări foarte bune din partea clienţilor.

Care sunt riscurile asociate cu o afacere în domeniul alimentației publice?

Riscurile în domeniul alimentaţiei publice sunt variate şi semnificative. Acestea includ preocupări cu privire la calitatea produselor alimentare preparate, materiile prime utilizate, respectarea standardelor sanitare şi epidemiologice, precum şi conformitatea cu regulile de comerţ şi cerințele tehnice de depozitare. Cu toate acestea, avem grijă să gestionăm aceste riscuri prin colaborarea cu furnizori de încredere şi folosirea de produse certificate de calitate, precum şi prin investiţii în echipamente adecvate pentru transportul şi depozitarea produselor.

Ce vă diferenţiază și de ce clienţii aleg serviciile MicoCatering?

Noi nu ne considerăm doar diferiţi, ci suntem cei mai buni în ceea ce facem. Clienţii apelează la noi pentru că suntem cunoscuţi pentru atingerea unui nivel de 100% execuţie al fiecărui proiect. Tratăm fiecare client în mod individual şi oferim atenţie chiar şi celor mai mici aspecte ale evenimentelor voastre.

Ce planuri aveți pentru viitor?

Ne dorim cu ardoare să dezvoltăm şi să extindem aria de acoperire a serviciilor noastre de catering. Lucrăm zilnic pentru a ne asigura că suntem pregătiţi să oferim servicii în cele mai dificile locaţii, de aceea ne propunem să creştem inventarul şi să investim în echipamente pentru a atinge aceste obiective ambițioase. În esenţă, nu acceptăm noţiunea de „imposibil” şi vrem să arătăm că orice provocare poate fi depăşită.

Tel.: 060 884 884
Facebook: Mico Catering
Instagram: mico_catering

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *