Interviu cu Dinu MALANCEA fotograf profesionist

Astăzi avem ocazia de a sta de vorbă cu Dinu Malancea, un talentat fotograf specializat în fotografierea nunţilor, evenimentelor și sesiunilor personale, cu o experiență îndelungată începând din 2013.

În sezonul estival, ce sesiuni foto sunt cele mai solicitate?

În perioada de vară, avem o varietate de sesiuni foto foarte căutate, indiferent că vorbim de şedinţe foto personale, de familie sau de nunţi. Avem acces la o mulțime de locaţii frumoase, precum parcuri, studiouri, arhitectură urbană, vinării, lanuri de flori şi câmpuri de grâu, care oferă un fundal pitoresc pentru fotografii deosebite.

Cum alegem fotograful potrivit pentru sesiunile foto cu familia?

Alegerea unui fotograf potrivit pentru sesiunile foto cu familia este esenţială pentru a obţine fotografii preţioase și emoţii autentice. În primul rând, vă recomand să analizaţi portofoliul fotografului şi să urmăriți activitatea lui pe reţelele sociale. Interacțiunea cu fotograful în prealabil este de asemenea importantă, puteţi să-i urmăriți backstage-uri şi să vedeţi rezultatele de la sesiuni anterioare. Este esenţial să existe o conexiune între voi şi fotograf, să aveţi aceeaşi viziune şi să vă înţelegeţi reciproc. Luaţi în considerare şi sesiunile tematice sau evenimentele speciale pe care le organizează, pentru a vă face o idee mai clară despre stilul său.

De ce este necesar ca evenimentele private sau întâlnirile de familie să fie fotografiate de un profesionist?

Chiar dacă astăzi avem acces ușor la fotografii prin telefoane şi camere personale, un fotograf profesionist aduce un plus de valoare. Un profesionist are capacitatea de a observa sau chiar anticipa momentele esenţiale, de a capta emoţii şi povestea din spatele fiecărei imagini. Cu o vastă experienţă, un fotograf profesionist va reuși să transmită o poveste prin fotografiile sale, oferind clienţilor o experienţă de neuitat.

Ce sfaturi aveți pentru clienţi atunci când vor să aleagă un fotograf pentru evenimentul lor?

Pentru viitorii miri sau pentru cei care caută un fotograf pentru un eveniment special, aş oferi următoarele sfaturi:

  • Consultaţi-vă cu fotografii, urmăriţi-le activitatea şi alegeţi pe baza stilului şi viziunii lor, nu doar pe baza preţului;
  • Programaţi o întâlnire personală cu fotograful pentru a-l cunoaşte mai bine şi pentru a vedea dacă aveţi o conexiune şi înțelegere reciprocă;
  • Fii atent la oferte prea atractive sau termeni exageraţi, uneori acestea pot ascunde riscuri şi dezamăgiri ulterioare;
  • În ziua evenimentului, relaxați-vă și bucurați-vă de moment, încredințându-vă în mâinile profesionale ale fotografului;

 

Fotografiile de brand sunt extrem de importante în prezent. Cum putem alege un fotograf bun pentru nevoile noastre şi la ce aspecte ar trebui să acordăm atenţie?

Fotografiile de brand sunt un element esenţial în era reţelelor sociale, unde o imagine bine aleasă poate influenţa pozitiv imaginea unui brand. Pentru a alege un fotograf potrivit, trebuie să analizaţi portofoliul acestuia, să vedeţi dacă stilul său se potriveşte cu identitatea brandului vostru şi să aveţi o discuţie deschisă cu fotografii pentru a înțelege modul în care el sau ea poate transmite valorile brandului prin fotografii.

Tel.: /+373/ 68 88 48 50
Facebook: Dinu Fotograf Malancea
Instagram: dinu_malancea_fotograf

www.dinumalancea.com

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *