Elena Paladi

Sunt mai mult decât
energopsihosomat,
sunt ceea ce Dumnezeu
a vrut să fiu
O experienţă de acum 4 ani i-a transformat viaţa și a ajutat-o să înţeleagă că darul cu care a înzestrat-o Dumnezeu este unul extrem de valoros. Psihosomat, psihoenergetic, extrasens,
vindecătoare, „omul trăirilor interioare” — în fond, nu contează cum poate fi numită, pentru ea este important ca oamenii să perceapă că energia/puterea cu care este dotată poate vindeca, trata și ajuta, iar corpul său poate simţi absolut tot ce simte omul cu care comunică. În acest interviu, îţi propunem s-o cunoști pe Elena Paladi, energop-sihosomat practician, cu experienţă bogată de viaţă și cazuri deosebite de vindecare.
Cam pe la 18-19 ani am început să simt, să văd, să aud mai mult ca alţii, dar nu ştiam acest lucru, nu conştien- tizam, unica ce simţeam erau confuziile din cap, corp şi atacurile de panică pe care timp de 15 ani am în-cercat să le tratez pe la medici, neurologi, psihologi şi psihiatri. În august 2019 am avut cea mai mare şi mai profundă criză din viaţă, când am decis să „plec”, dar m-au întors, iar de atunic viața mea a urmat altă cale. Dumnezeu m-a luminat şi m-a întrumat aşa încât am ajuns să studiez psihologie, psihosomatică, bioener-getică atât la noi în ţară, cât şi peste hotare, ca să mă înţeleg pe mine şi stările mele. Am avut parte de specialişti minunaţi, care m-au învăţat, m-au îndrumat şi mi-au explicat cine sunt eu şi care sunt abilităţile mele fără să-mi fie frică de ele şi să mă ducă la atacuri de panică. Profesioniști străini m-au învățat să-mi înţeleg puterea mâinilor mele, pentru că sunt bioenergetic și tămăduitor, lucrez foarte bine cu emoţiile oamenilor, iar forţele naturii mă ajută să-i tratez.

Să ajute omul în impas să înțeleagă ce se întâmplă cu el, să trateze şi să-i arate că viața e mult mai mult decât tot ni se arată la televizor sau ce putem vedea în jur. Dar acest lucru este posibil doar dacă ajungi la un specialist veritabil, nu la pseudo specialiști care, de fapt, nu cunosc nimic despre vindecare, psihoenerge- tică şi energetică.

Mulţi dintre cei care ajung în cabinetul meu spun că au obosit să meargă ani la rând la specialişti care bat pasul pe loc. De ce vin la mine? Pentru că au dureri, frici, luptă cu situații şi emoţii pe care nu le pot depă şi, trăiesc stări pe care nu le înţeleg, iar eu îi ajut să-și înţeleagă corpul, necesităţile, nevoile şi că totul este mult mai profund decât ceea ce vedem noi la supra-
față. În unele cazuri, ședințele sunt scurte, altele — mai lungi, iar durata depinde de caz.

Cum alegem un specialist bun?

Pentru început, trebuie să vrem să fim trataţi. Dacă un pacient vrea să fie tratat, el va găsi un specialist bun. Cum? Trebuie să învăţăm să avem încredere în propriile senzaţii, să simţim oamenii şi energia lor. Eu lucrez cu toți, indiferent de diagnosticul medical, cu cei care au obosit de problemele lor şi au nevoie de a înțelege că suntem conectaţi la trecut, iar viaţa nu e doarce ni se pune în faţa noastră.

În acești ani de muncă, am avut cazuri minunate devin decare a diferitor diagnoze, boli, frici, chiar şi boli autoimune precum cancer, epilepsie, autism, depresie acută şi altele. Lumea prin mine poate să-şi rezolve nu doar problemele de sănătate, dar şi problemele financiare, relaţiile de cuplu, infertilitatea, blocajele interioare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *