Secret

Elena Vrânceanu – în mâinile ei, orice femeie se transformă într-o zeiță. Ea este omul care vede frumusețea în fiecare client și știe cum s-o accentueze avantajos. Elena Vrânceanu ne va împărtăși din secretele meseriei sale și despre cât de mult înseamnă pentru o femeie să se simtă bine în pielea ei.

1. Elena, ce înseamnă frumusețe?

Frumusețea înseamnă viață. Cu anii, chipul îmbătrânește, iar sufletul rămâne tânăr. Acest lucru le spun și clienților mei. Din acest motiv, în salonul Secret, facem tot posibilul să accentuăm frumusețea chipului uman și să dăm părului nuanța perfectă.

2. Cum a început cariera ta în acest domeniu?

De la grădiniță (râde), dar din 2010 am început să o pun în practică. Îmi place ceea ce fac și mă bucur nespus de mult când văd zilnic femei fericite datorită mie, datorită schimbărilor pe care le produc în viața lor.

3. Mulți specialiști buni din țara noastră aleg să se realizeze pe plan profesional în alte țări, pentru că sunt mai bine remunerați. Ți-a venit vreodată ideea să pleci?

Să construiești un business la noi în țară este dificil, dar și mai greu este să-l menții. În primul rând din cauza impozitelor uriașe, din cauza instabilității dar și a incapacității statului de a crea premise pentru antreprenori. Acasă sunt părinții, iar eu nu mă pot despărți de ei.

4. Trăim într-o lume în care contează foarte mult felul cum arătăm. La ce proceduri ar trebui să apeleze femeile pentru a-și pune în valoare frumusețea?

Femeile trebuie să se iubească, întâi de toate. Din acest motiv, vizita unui salon de frumusețe ar trebui să devină o rutină pentru ele. Un păr vopsit cu un material calitativ, de un specialist competent, întotdeauna va da un aer charmant unei femei. Nu doar pielea corpului are nevoie de îngrijire, părul la fel. Ba mai mult, este musai să folosim creme pentru păr, uleiuri și măști. Ele vor vortifica firul și vor oferi o strălucire pe o perioadă lungă. Recent am adus din Egipt niște măști excepționale, după formula pe care o folosea atât Cleopatra, cât și Nefertiti, la un preț accesibil.

5. Să presupunem că ai o clientă care își dorește o anumită tunsoare, iar tu știi că nu o va prinde bine. Ce faci în așa caz? Îi faci pe plac clientei sau încerci să o faci să se răzgândească?

Clienții care intră în salonul meu, sunt tratați ca regi și regine. În asemenea cazuri, le propun o alternativă: prima dată le creez look-ul după specificul chipului și le ofer o reducere, iar a doua oară – îi frezez și vopsesc așa cum ei își doresc. Vă spun un secret, când revin, au încredere și știu că voi alege exact stilul care îi caracterizează. Nu mai aduc poze cu coafuri «din cosmos».

6. Coco Chanel spunea că «femeia are vârsta pe care o merită». Cum ar trebui să se îngrijească o femeie la 25 de ani? Dar la 40?

Chipul omului arată exact anii pe care îi are sufletul. La 25 de ani, trebuie să folosim produse care hidratează pielea. De la 40 ani, accentul cade pe produsele de îngrijire. Aici mă refer la uleiuri naturale, măști din aur și argint, creme pe bază de lapte de cămilă. Doamnelor le-aș recomanda în mod special procedura Nefertiti pentru gât și decolteu. Aceasta regenerează pielea, îi oferă elasticitate și o hidratează. Și masca Cleopatra este fantastică, pe bază de lapte de cămilă. Toate le găsiți în salonul Secret, la un preț foarte accesibil.

7. Ce ai vrea să se inventeze în materie de frumusețe? Ce ai fi vrut să nu se inventeze?

La acest capitol, suntem foarte inventivi. Eu mi-aș dori ca produsele bune să fie la preț accesibil. Totodată, tare vreau ca femeile să se documenteze bine despre gama de îngrijire și despre profesionalismul meșterilor la care apelează. În salonul Secret, noi folosim doar produse calitative, care sunt aduse din Egipt. Avem o gamă largă de produse naturale, concentrate din plante și flori.

8. Care sunt tendințele anului 2020 în materie de make up și coafuri?

Și în acest an le recomand femeilor coafuri simple. În special mireselor – naturalețea rămâne cea mai puternică armă. Nu a ieșit din vogă machiajul «smokey eyes». Până la urmă, fiecare femeie alege stilul care o caracterizează, important este să nu uite să se îngrijească. În acest sens, salonul nostru oferă lecții  de auto-machiaj, pentru ca fiecare doamnă să cunoască tehnicile elementare pentru un machiaj zilnic. Mai multe detalii, puteți afla la numărul +373 (69) 61-77-55.

9. Știu că în curând vei participa la un concurs important – Made to Create. Spune-ne mai multe despre acesta.

Este un concurs în care coloriștii își pun fantezia în mișcare și creează capodopere. «Made to Create» – însăși denumirea spune tot «născut pentru a crea», iar asta este despre mine.

10. Spre final, spune-ne, care este cel mai mare vis al tău?

Vreau și voi face tot posibilul ca salonul Secret să fie locul unde meșterii depun tot efortul pentru a crea și menține frumusețea. Eu sunt sigură că voi reuși!

Denumirea serviciuluiPrețul
Frizură bărbați70-100 lei
Frizură dame 80-300 lei
Aranjare 100-400
Coafură 250-2000
Coafură de mireasă 1000-2000
Îndreptarea cu cheratină 380-1500
Vopsirea părului 80-800
Balayage 800-3000
Airtouch 700-2000
Milaj 100-400
Ecranarea 50-300
Laminarea 200-400
Botox 400-1200
Hair Trimmer 250-450
Cosmetologie 40-650
Manichiură 70-370
Pedichiură 150-450
Parafino-terapie la mâini 70 lei
Parafino-terapie la picioare 100 lei
Machiaj 250-700 lei
Curs de auto machiaj 1500-3000 lei
Laminare gene și tratament Botox 200-250 lei
Sprâncene 30-200 lei
Diagnostica scalpului și a părului 100 lei
Tratamente păr 50-600 lei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *