Margareta Tighinean și pasiunea ei pentru festivalul UNTOLD de la Cluj

Este moldoveancă, femeie de afaceri și fană a unui mega festival de muzică din lume. În interviul de mai jos, vă propunem s-o cunoașteți pe Margareta Tighinean, cea care de mai bine de 20 de ani locuiește la Cluj Napoca și de cinci ani nu ratează nicio ediție a grandiosului show UNTOLD, care se desfășoară la Cluj.

1. Margareta, povestește-ne puțin despre acest festival.

Este un festival foarte popular, în acest an va avea loc a șasea ediție și se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august.

2. Cum a fost ediția de anul trecut?

La cea de-a cincea ediție, peste 375 de mii de participanți au trăit momente unice alături de peste 200 de artiști internaționali, care au cântat pe 10 scene. Atmosfera a fost fantastică, multă adrenalină, emoție, oameni pozitivi, liberi și o bombă de energie. Așa m-am simțit și eu la ediția de anul trecut.

3. UNTOLD este un festival național sau… ?

Vreau să vă spun că datorită acestui festival, nume mari din muzica internațională spun că România este a doua lor casă. Știți de ce? Pentru că mulți artiști cunoscuți în lumea întreagă au venit să cânte aici, iar țara noastră i-a cucerit prin căldura cu care au fost primiți.

4. Ce așteptări de la festival aveți în acest an?

Vreau să vă spun că organizatorii și-au propus să depășească recordurile de la ediția din 2019, când festivalul a fost sold out din luna iunie. Pentru 2020, primele 15 mii de abonamente s-au vândut în 30 de secunde. Cu siguranță este cel mai așteptat festival de muzică al anului. Organizatorii evenimentului spun că în cea de-a doua rundă de vânzări, peste 17 mii de fani și-au achiziționat bilete, în doar patru minute și 36 de secunde. Acesta este un record!

5. În cei cinci ani de când ești alături de ei, ce artiști au incendiat publicul?

Printre cei care au urcat pe scenă se numără Robbie Williams, Armin van Buuren, Martin Garrix și David Guetta și mulți, mulți alții. În fiecare an, atmosfera este incendiară, iar artiștii sunt tot mai apropiați de public, pentru că simt energia lor. Oamenii se distrează la maxim, iar pe durata festivalului, cântă în unison. Mi-amintesc, într-un an, Martin Garrix, DJ-ul numărul unu în lume, a venit la festival cu propria scenă și propriile camioane. A creat un spectacol de milioane! Martin Garrix, care a deținut timp de trei ani la rând titlul de cel mai bun dj artist din lume, a urcat pe scena UNTOLD. În fiecare an, în care a fost prezent, a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului. Totodată, în 2019, UNTOLD a fost cel mai mare festival în social media. Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren de la ediția a cincea a festivalului este pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite stream-uri live pe rețeaua de socializare Facebook. Organizatorii au anunțat că anul trecut 45 de milioane de euro au rămas la Cluj, în urma festivalului.

În total, până în prezent, s-au vândut peste 32 de mii de abonamente pentru cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD 2020.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *