Dianna Rotaru pregătită de finala Eurovision!

Celebra interpretă Dianna Rotaru este în febra pregătirilor pentru finala națională EUROVISION. Melodia DALE DALE a cucerit topurile naționale și internaționale fiind printre preferata fanilor concursului muzical. Artista își dorește în acest an să ne reprezinte țara la Rotterdam. Aceasta a trecut de prima etapă și pregătește un show incendiar pentru finala concursului. Dianna s-a declarat fericită și recunoscătoare celor ce o susțin.

Participarea la Eurovision a fost prioritară pentru mine, din acest motiv toate investițiile mele emoționale au fost dedicate produsului muzical DALE DALE. Am văzut din start potențialul piesei, de aceea șansele ei sunt foarte mari! Pe rețelele sociale zilnic primesc mesaje de apreciere din Croația, Turcia, Polonia, România, SUA, Italia ș.a.

Dianna Rotaru

Pe 14 feb. 2020 și-a făcut o mini vacanță în orașul modei Milano și a dat un concert extraordinar în România, or. Tecuci unde este așteptată și de Ziua Internațională a Femeii!

Mai nou, interpreta și-a lansat canalul de YouTube: Dianna Rotaru, unde puteți urmări evenimentele din viața artistei.

https://youtu.be/TA4SeRhCl0Y
Visul Diannei Rotaru s-a împlinit de Valentine’s Day

Finala concursului Eurovision Moldova va fi organizată la data de 29 feb. 2020 de la ora 20.00 difuzată în direct pe Moldova 1.

https://youtu.be/oqrBSuvRb6A
DALE DALE Eurovision Moldova 2020 LIVE

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *