Rodicăi Munteanu. 33 DE MEDALII DE AUR SI 25 TROFEE GRAND PRIX ÎN INDUSTRIA BEAUTY!

Rodica Munteanu are o experiență vastă de 13 ani în industria frumuseţii şi deţine expertiză impresionantă în domeniul extensiilor de gene, machiajului, coafurii și manichiurii. Timp de şase ani, a participat la zeci de campionate, iar în ultimii 4 ani a fost membru al juriului în cadrul concursurilor internaționale. Mai mult, gestionează și o afacere impresionantă în domeniul beauty.
,,Echipa din spatele evenimentelor Briliant Cup este formată dintr-o echipă dedicată și profesionistă. Soțul meu, Daniel Munteanu, în calitate de vicepreşedinte, oferă suport esențial. Peste 500 de judecători și 100 de lideri de echipe asigură corectitudinea şi excelența competiției.»

Cum vă reuşeşte să dezvoltați o afacere, dar în ace- laşi timp să participați la un număr impresionant de concursuri?
Concursurile oferă un cadru ideal pentru a-ți arăta priceperea şi creativitatea în domeniul frumusetii. Experienţă şi încredere: competițiile te pot ajuta să câştigi experienţă şi să-ţi dezvolți încrederea în propriile abilităţi. Sunt fondatoarea şi CEO-ul „Academy Nails by Rody» din România, unde împărtăşesc cunoştinţele mele şi instruiesc viitori profesionişti în arta manichiurii. Atunci când faci lucrurile cu pasiune, rezultatele nu vor ezita să apară! Cu numeroase titluri de campion obţinute la nivel mondial, mă pot mândri cu un palmares impresionant: 33 de medalii de aur, 5 de argint, 3 de bronz, precum şi 7 medalii de aur şi 5 de argint ca judecător internaţional în domeniul nails. Am câştigat 15 Trofee Grand Prix în echipă şi 10 Trofee Grand Prix individuale şi peste 50 de trofee de aur si argint din diverse competii mondiale.

Ce vă motivează cel mai mult în domeniul în care activați?
Dorinţa de a oferi servicii de calitate, de a descoperi şi celebra talentul autentic, de a ajuta numeroşi artişti să-şi aducă geniul în lumina reflectoarelor — toate reprezintă motivaţie. Cu mândrie pot spune că începând din 2019 şi până în 2023, am organizat 15 ediţii de excepţie Campionate Nationale, Internationale şi Mondiale de frumuseţe. Am fost motorul din spatele Briliant World Cup, un Campionat Mondial care acoperă cinci secţiuni importante în domeniul frumuseţii: unghii, coafură, extensii gene, machiaj şi micropigmentare Permanentă (PMU).

Care sunt planurile de viitor?
În 2024, avem planificate 5 campionate în oraşele Londra, Dubai, Katowice, Istanbul şi Miami. Toate acestea vor avea loc atât online, cât şi, posibil, în format offline. Pe lângă aceste evenimente, intenţionăm să organizăm două congrese masive în Istanbul şi Dubai. Este un plan ambițios, dar suntem siguri că va aduce contribuţii semnificative în industria frumuseţii. Cel mai mare Summit al judecătorilor vă fi în Dubai în 2024. Vestea nouă din 2023? Cu mare bucurie vă împărtăşesc noutatea oficială: nominalizarea mea a fost confirmată, astfel că acum fac parte din prestigiosul program,,40 Under 40″, recunoscându-mă drept unul dintre cei mai de succes şi ambițioși lideri de afaceri sub vârsta de 40 de ani!

Briliant CUP | International Championships

www.briliantcup.com
Briliantcup@gmx.com
Tel:/+407/69 562 101
Facebook: Brilian Cup
Instagram:@BRILIANTCUP2023

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *