DORINA CROITOR — ,,Mi-am propus ca GoodLash Academy să ajungă şi în România»

Dorina Croitor este fondatoarea studioului,,Goodlash Academy», iar de mai bine de opt ani este meşter în extensia genelor, de 7 ani predă cursuri în acest domeniu, iar de un an realizează şi micropigmentarea buzelor şi sprâncenelor. Cunoaşte-i istoria de succes!

Cum aţi decis să lansați o afacere în industria beauty şi să deveniţi Lash Maker?

După ce am finalizat studiile, am rămas însărcinată, iar dorinţa mea de a fi independentă şi de a dezvolta ceva m-a,,împins» să cunosc acest domeniu. În perioada în care am început a studia, numărul specialiştilor era foarte mic, mă gândeam că ar putea fi unul profitabil. În plus, ştiam că ,,zona» beauty este întotdeauna solicitată în mod special de femei.

Care au fost paşii pe care i-aţi urmat?

Dat fiind faptul că aveam un copil mic, experienţa de a lu- cra cu oamenii a fost complicată. Mai mult, la distanţă de doi ani, a venit pe lume şi cel de-al doilea copil — aceste momente au fost complicate, dar m-au întărit și m-au,,călit» să nu cedez. Anii au trecut, iar eu continui să excelez în profesia mea.

Care a fost cea mai mare provocare de-a lungul anilor?

După mai mulţi ani de experiență, datorită numărului mari de solicitări din partea clientelor, am decis să predau un curs de extensii. lată anume la acel curs am avut cele mai mari emoții, ca la examenul de bacalaureat. După prima cursantă, am respirat uşor şi am înţeles că mi-a reuşit!

Care sunt planurile de viitor?

Mi-aş dori foarte mult să duc,,GoodLash Academy» şi peste hotarele Republicii Moldova. Din acest motiv, vreau foarte mult să mă extind şi în alte ţării. Sunt sigură că, mai devreme sau mai târziu, acest lucru îmi va reuşi.

Business performance. Liderii companiilor de top din țară

GoodLash Academy

goodlash_academy

Telefon: 069 94 95 46

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *