120 oaspeți, peste 1.000 de fotografii, 14 piese interpretate, surprize, cadouri, delicii și cel mai important o atmosferă incendiară. Astfel, s-a marcat un an de rebranding al revistei – vesel, interactiv și cu succes.

11 noiembrie 2015, în incinta celui mai fastuos local din capitală, revista PROMO plus a marcat un an de la rebranding, marcat de schimbări, motivări și realizări. PROMO plus este cunoscut pe piața media mai bine de 11 ani, care exact un an în urmă și-a relansat activitatea. În revista informativ – publicitară PROMO plus se găsesc interviuri cu oameni de succes şi business soluţii, reușite în carieră, trenduri din lumea modei, tehnologilor informaţionale și automobilelor.

Petrecerea a fost onorată de mai mulți oameni de afaceri și personalități mondene – Anatol Iasciuc, Serghei Pronoza, frații stomatologi Grosu, Olia Tira, Corneliu Vidrasco și alți oaspeți dragi. Tatiana Heghea, Diana Rotaru, Samir Loghin și formația Sun Stroke Project au fost cei interpreți, care au făcut atmosfera mai frumoasă.

Acest an a fost unul plin de reușite. Pentru noi, fiecare client este ca şi primul. Îmi exprim recunoștința pentru colaborarea fructuoasă pe parcursul anului. Încrederea pe care ne-o acordaţi, ne fac mai responsabili şi ne motivează să ne dezvoltăm, să oferim servicii noi, să devenim mai buni, pentru voi, cititorii noștri. Vă mulţumesc că aţi fost alături de noi. Vom contribui în continuare la dezvoltarea și prosperarea partenerilor și clienților noștri. Irina Gureeva, director al revistei PROMO plus

Punctul culminant al serii a fost participarea ansamblului Katuna, care au creat o atmosferă nemaipomenită. La mulţi ani, PROMO plus!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *