Ce o neliniștește cel mai mult pe interpreta Dianna Rotaru?
Dianna Rotaru
Dianna Rotaru

Ce o neliniștește cel mai mult pe interpreta Dianna Rotaru?

De când am fost anunțați de starea de urgență în țară și carantina obligatorie, interpreta stă acasă și încearcă să-și ocupe timpul cu ceva util și creativ!

Dianna Rotaru – #Day5 De vorbă cu COVID-19 #StaiAcasă

Sunt foarte neliniștită de situația creată în țară și zilnic mă întristează știrile despre creșterea numărului de persoane contaminate. E o problemă comună, pe care trebuie să o tratăm cu responsabilitate și empatie.

Încerc să contribui căt de mult pot la comunicarea mea cu oamenii prin intermediul mediului online: Facebook, Instagram și YouTube. Vin cu mesaje de încurajare #TotulVaFiBine #StaiAcasă împărtășesc cu ei din activitățile mele casnice: recomand cărți, fac exerciții de meditație, vin cu rețete pentru imunitate și scriu versuri.

De vorbă cu COVID-19 este o adresare a mea în versuri către virusul neînfricat și descifrarea misiunii lui pe pământ! Am scris într-o noapte, când sufletul meu se frământă în întrebări și răspunsuri despre viață! Acum e perioada cea mai bună să revizuim toate acțiunile noastre și să fim mai buni!

Alăturați-vă discuției

Urmăriți-ne

Sarcina noastră este să economisim cât mai mult timp, oferind doar informații utile și de înaltă calitate. Unul dintre principalele noastre obiective este să acoperim cele mai interesante evenimente și să dialogăm cu cei care desfășoară afaceri moderne în beneficiul societății.