Corporativa PROMO plus

20 decembrie 2018, redacția revistei a organizat un eveniment incendiar cu ocazia marelui rebranding. Formatul revistei a fost mărit, logotipul a fost modificat, rubricile au fost modernizate dar și întregul design al revistei a fost schimbat după ultimele tendințe în domeniu.

Cu cest prilej directorul revistei Irina Gureeva a strins alături de ea toți partenerii în primul rând cei care sunt pe paginile revistei jubiliare dar și cei mai fideli parteneri. Seara a avut loc în localul Cooper, care a delectat oaspeții cu mâncăruri alese, la fel oaspeții au savurat băutura selectă Bacio di Bole, și apa premium Aqua de luxe.

Muzică de suflet alături de interpretul Viorel Buliga și BrassBand și precum la o corporativă nu poate lipsi Moș Crăciun, oaspeții au primit multe cadouri de la el. Cum și și-a propus, Irina Gureeva a organizat o seară de suflet, veselă, o adevărată corporativă unde fiecare oaspete s-a simțit parte a echipei. Pentru că revista PROMO plus iubește schimbările, promite că ne așteaptă în anul care vine multe surprize frumoase.

Fiți alături de noi! Sărbători fericite!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *