11 primăveri de succes

În data de 30 aprilie 2015 a avut loc celebrarea evenimentului de lansare a revistei 11 primăveri de succes, marca PROMO plus, care a avut loc într-un mod fastuos, într-un local deosebit din capitală. Susţinerea multiplilor parteneri a permis evenimentului de a fi unic şi inedit în felul său. Tematica acestuia a fost alb-roşu, fapt ce a permis tuturor invitaţilor demonstrarea celor mai reuşite ţinute.

În cadrul evenimentului, revista a onorat cu diplome şi cu trofee 10 clienți la categoriile Recunoștință, Devotament şi Welcome!

Ceremonia a fost onorată de mai mulţi interpreţi autohtoni, care au adus omagiu revistei: Marcel şi Cornelia Ştefăneţ, Vitalie Danie, Serj Kuzencoff, Tatiana Heghea, Paşa Parfenii, Alexandru Lozanciuc, Formaţia Lume. Mai mult, cel mai iscusit iluzionist Garry Cozma, a lăsat publicul pe jar. Muzica de voie bună a fost interpretată de către trupa Angry Band.

Seara a culminat cu o tombolă, unde sau dat la bătaie premii valoroase de la parteneri petrecerii: 1 călătorie pentru două persoane pe insula Creta şi vouchere nominale de la un cabinet stomatologic profesionist. Nota finală a serii a costat din simbolul principal al oricărei sărbători, tort în formă de revistă.

Irina Gureeva, Directorul General al revistei PROMO plus a ținut să exprime gratitudinea faţă de partenerii revistei, care îi ajută să tindă spre ascensiune şi a menţionat faptul că este plăcut când celebrezi un eveniment important, să ai aproape partenerii de nădejde, clienţii fideli, oaspeţi dragi şi colegii sârguincioși.

Astăzi, revista PROMO plus deţine statutul de lider la tiraj, la informaţie şi la distribuţie. Acest an a fost unul plin de realizări, s-a efectuat un rebranding al revistei, s-a relansat un produs nou şi revoluționar şi s-a dat startul activităţii agenţiei de publicitate PROMO creativ.

La mulți ani prosperi și glorioși revistei PROMO plus!

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *