Revista PROMO plus nr. 147

Bună, vă prezentăm ediția de primăvară a revistei PROMO plus.

Dragi cititori, și în această ediție a revistei, v-am pregătit articole interesante și interviuri de suflet cu oameni frumoși. Pentru că în calendar este deja primăvară, iar timpul de afară e fenomenal, vă recomandăm să savurați cafeaua răsfoind revista PROMO plus.

Veți descoperi istorii de viață între mame și fiice, veți înțelege cum să obțineți succes, atunci când munciți și sunteți perseverenți. În același timp, am pregătit pentru voi multe sfaturi utile la capitolul beauty, sănătate și timp liber.

Pe copertă directorul salonului Secret, Elena Vranceanu, despre secretele meseriei sale și despre frumusețe.

Cover Story – moldoveanca Margareta Tighinean, stabilită de peste 20 de ani la Cluj, și pasiunea ei pentru festivalul UNTOLD.

Facem cunoștință cu stomatologul Andrei Bondari și clinica FaurDent Stomatologie Implantologie – un zâmbet perfect ne poate schimba viața.

Centrul comercial Master House – un nou magazin cu materiale de construcție se deschide în mun. Chișinău.

Clinica Kineto Plus – locul perfect pentru reabilitarea ta!

Magazinul de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei Simona– îți schimbă garderoba!

Restaurantul Àttico Terrace & Restaurant care combină cea mai frumoasă terasă din oraș cu un decor specific și o sală de festivități modernă.

Aflăm de la Plamadeala Serghei, directorul companiei de mobilă Andronilex – Mobilă la Comandă cum să amenajăm modern locuința.

O cunoastem pe Agapi Elena, directorul stomatologiei Dent Park care ne povestește totul despre proteza pe implanturi, dar și pe brow artista, Elena Josanu – anul acesta optăm pentru sprâncenele naturale, dar bine aranjate.

Răsfoim multe informații despre companiile de top din țară, cu cele mai fierbinți oferte de primavară, dar și savurăm împreună proiectul – Generații de femei celebre, cu 4 generații în familia interpretei Anna
Berezovsky, 3 generații în familia Irina Kovalsky și două generații în familia Dianna Rotaru.

PROMO plus – revista companiilor de top, 16 ani pe piață!

Cu respect,
PROMO plus®