Revista PROMO plus nr. 155

Revista PROMO plus nr. 155

Vă prezentăm ediția jubiliară a revistei PROMO plus.

Pe copertă – Olga Fisticanu directorul clinicii de medicina estetică Royal Estetic. Tu alegi cât de frumoasă vrei sa fii!

Cover Story – Carolina Morcov Istrati te învață totul despre designul casei tale în tandem cu draperiile.

Complexul de locații MOTIF prezintă o nouă terasă cu o priveliște de la înălțime.

VARA VARA Aquacity – cel mai mare oraș acvatic te așteaptă la distracție.

Sergiu Hăbășescu te ajută să iei cu chirie cel mai bun automobil la necesitate, iar Angela Vremiș vine cu informații în trend despre jaluzele.

Descoperă cele mai frumoase accesorii pentru plaja de la Palantin Style și cum să-ți sărbătorești un eveniment în aer liber la Premium Park.

Învață de la Violeta Cerba despre educația modernă a copiilor, iar de la Igor Ababii despre deliciile culinare de la Black Goose.

Cunoaște-l pe avocatul Serghei Auzeac și provocările unei cariere de succes în avocatură, dar și pe bucătarul șef Gheorghe Ivanco de la restaurant LE Chef.

Răsfoiți și cunoașteți mai multe informații cu oferte spectaculoase de vară, dar și interviuri cu oameni influenți din țară.

PROMO plus – revista companiilor de top, 18 ani pe piață!

Echipa PROMO plus vă urează sărbători fericite!

Cu respect,
PROMO plus®

Alăturați-vă discuției

Urmăriți-ne

Sarcina noastră este să economisim cât mai mult timp, oferind doar informații utile și de înaltă calitate. Unul dintre principalele noastre obiective este să acoperim cele mai interesante evenimente și să dialogăm cu cei care desfășoară afaceri moderne în beneficiul societății.