Revista PROMO plus nr. 154

Revista PROMO plus nr. 154

Vă prezentăm ediția de primăvară a revistei PROMO plus.

Pe copertă – Motif, complexul de localuri care oferă toate serviciile la o singura adresă! Oaspeții se odihnesc, iar ei au grijă de restul!

Nycole Bolun îți prezintă compania de design ONX – cu soluții de design de interior și reparații până la cheie pentru case și oficii.

Olga Lisnic – Dermocosmetica, 15 ani de succes pe piața din Republica Moldova.

Violeta Cerba fondatoarea unei grădinițe moderne pentru dezvoltarea abilităților și competențelor copiilor – Kids Club Violeta.

În cunoaștem pe Corneliu Scurtu director la Car Point Grup.

Iar în cadrul proiectului „Cele mai de succes femei din Moldova” cunoaștem femei emerite precum Yana Bațală, Rodica Cristov, Beatrice Isac, Larisa Busuioc, Carolina Istrati Morcov, Olga Fisticanu, Diana Măriuță, Tatiana Cazanțeva.

Răsfoiți și aflați mai multe informații cu oferte spectaculoase de primăvară, dar și interviuri cu oameni influenți din țară.

PROMO plus – revista companiilor de top, 18 ani pe piață!

Echipa PROMO plus vă urează sărbători fericite!

Cu respect,
PROMO plus®

Alăturați-vă discuției

Urmăriți-ne

Sarcina noastră este să economisim cât mai mult timp, oferind doar informații utile și de înaltă calitate. Unul dintre principalele noastre obiective este să acoperim cele mai interesante evenimente și să dialogăm cu cei care desfășoară afaceri moderne în beneficiul societății.