IMG_3015[dropcap]Î[/dropcap]ntotdeauna am fost părtinitoare a oamenilor inteligenți, de succes, care muncesc asiduu şi cred în forțele proprii şi în materia interioară pe care o posedă. Să fiu sinceră, mereu îmi doream să întâlnesc o persoană care să îmi valorifice toate capacitățile mele – mă refer la potenţialul meu vocal şi artistic. Însă Dumnezeu şi-a dat seama că m-a creat atât de puternică încât aş fi capabilă să însuşesc lecţia vieţii de una singură. Astfel de-a lungul timpului am învățat să fiu impresarul gândurilor, dorințelor şi capacităților mele, ceea ce este foarte greu şi pe alocuri riscant fiindcă poţi să deviezi de la un drum corect fără mult efort.
Graţie părinților mei şi a experienţei de viaţă,vreau sa cred ca modul meu de trai şi cooperarea cu oamenii este corectă. Ştiu cum este să începi totul de la zero, fiindcă doar atunci ai posibilitatea să parcurgi toate etapele succesului, astfel ajungând la ceea ce îți dorești. Doar prin mult efort şi muncă ajungi la maturitate, conștiintizare a ceeea ce ai creat şi la responsabilitate. Realizezi ca ai construit ceva rezistent şi cunoști fiecare element din această construcție, ba chiar iţi permiți sa înveţi pe altcineva cum se poate de obţinut acelaşi rezultat.

O maximă ce mă caracterizează: Pentru a ajunge cu Adevărat un Cineva, trebuie sa începi prin a fi Nimic. Aici mă refer la ideea ca am început sfera de activitate în domeniul muzical fiind venetică, fără a avea în spate generaţii care au profesat acest domeniu, fără a absolvi şcoli muzicale faimoase, fără a apela la cunoștințe, doar prin vocaţie şi un mare vis, pe care îl vedeam atât de colorat şi intens, încât eram sigură că va prinde contur.

Datorită acestor împrejurări, recunosc, am avut un noroc şi binecuvântarea lui Dumnezeu în multe reușite, căi parcurse, uşi deschise şi am întâlnit oameni corecţi. Desigur am şi greşit, însă recunosc că am greșit din necunoaștere. Însă lecțiile învățate din greșeli se memorează mult mai bine şi te fac mai impetuos.IMG_2908

Fiind o fire care învață în continuu de la oameni, din cărți, dar cel mai mult din viață şi instinctele personale, am format niște reguli şi principii de care mă conduc zi de zi:

– Încrederea în sine. Este foarte important să aveţi încredere în forțele proprii, fiindcă încrederea în sine este fundația oricărui succes măreț şi a oricărei realizări.
– Mă bazez pe teza lui Gabriel José García Márquez – Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.
– Iubește! Un om îndrăgostit este un om inspirat iar un om inspirat este un diamant pentru societate, el poate crea şi aduce lumii lucruri şi înfăptuiri minunate!
– Niciodată nu am susţinut ideea şi principiul lui Machiavelli – Scopul scuză mijloacele. Nu cred că este corect. Viaţa noastră este ca un bumerang în care totul se întoarce.
– Luptă şi urmează –ţi visul, deveniţi creatorul propriului film, propriului destin.
– Niciodată, dar absolut niciodată sa nu aveţi jenă de familia şi părinții Dvs.! Ei sunt creatorii şi sursa noastră de energie. Ei sunt unicele persoane care se vor bucura cu adevărat pentru succesele şi reușitele voastre, vor fi împliniți şi mândri.
– Oriunde nu aţi ajunge, vorbiţi respectuos despre originile noastre, fiţi informat. Astfel demonstraţi că vă respectaţi ţara şi provenienţa, astfel căpătaţi încredere şi respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here