Dianna Rotaru pregătită de finala Eurovision!
Dianna Rotaru
Dianna Rotaru

Dianna Rotaru pregătită de finala Eurovision!

Celebra interpretă Dianna Rotaru este în febra pregătirilor pentru finala națională EUROVISION. Melodia DALE DALE a cucerit topurile naționale și internaționale fiind printre preferata fanilor concursului muzical. Artista își dorește în acest an să ne reprezinte țara la Rotterdam. Aceasta a trecut de prima etapă și pregătește un show incendiar pentru finala concursului. Dianna s-a declarat fericită și recunoscătoare celor ce o susțin.

Participarea la Eurovision a fost prioritară pentru mine, din acest motiv toate investițiile mele emoționale au fost dedicate produsului muzical DALE DALE. Am văzut din start potențialul piesei, de aceea șansele ei sunt foarte mari! Pe rețelele sociale zilnic primesc mesaje de apreciere din Croația, Turcia, Polonia, România, SUA, Italia ș.a.

Dianna Rotaru

Pe 14 feb. 2020 și-a făcut o mini vacanță în orașul modei Milano și a dat un concert extraordinar în România, or. Tecuci unde este așteptată și de Ziua Internațională a Femeii!

Mai nou, interpreta și-a lansat canalul de YouTube: Dianna Rotaru, unde puteți urmări evenimentele din viața artistei.

Visul Diannei Rotaru s-a împlinit de Valentine’s Day

Finala concursului Eurovision Moldova va fi organizată la data de 29 feb. 2020 de la ora 20.00 difuzată în direct pe Moldova 1.

DALE DALE Eurovision Moldova 2020 LIVE
Alăturați-vă discuției

Urmăriți-ne

Sarcina noastră este să economisim cât mai mult timp, oferind doar informații utile și de înaltă calitate. Unul dintre principalele noastre obiective este să acoperim cele mai interesante evenimente și să dialogăm cu cei care desfășoară afaceri moderne în beneficiul societății.