Ilona Grigorean

Ilona Grigorean
despre pasiunea pentru tehnologia modernă de extensie a unghiilor şi planuri de viitor
Între sclipiri de nuanțe colorate şi formele perfect conturate ale unghiilor, Ilona Grigorean îşi aduce pasiunea pentru tehnologia unghiilor la un nou nivel. Cu o experiență de peste opt ani în domeniu, Ilona se remarcă prin abilitatea sa de a transforma fiecare unghie într-o mică operă de artă. Într-un interviu exclusiv pentru revista noastră, Ilona împărtăşeşte despre provocările profesionale, unicitatea serviciilor sale și planurile de viitor care îşi găsesc rădăcinile în dorinţa de a inspira generațiile următoare.
Povestiţi-ne despre serviciile pe care le prestați?
Prestez servicii în extensia unghiilor, folosind tehnici moderne şi inovatoare pentru a obține forma şi aspectul perfect al unghiilor.
Care a fost cea mai mare provocare profesională pe parcursul anilor?
Cea mai mare provocare a fost de a învăţa şi de a mă perfecționa continuu, pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. De asemenea, fiecare clientă a fost o sursă de inspiraţie şi o provocare constantă de a mă depăși.

Cât de solicitate sunt serviciile pe care le prestați pe piața din RM?
În Republica Moldova, serviciile de tehnologie a unghiilor sunt din ce în ce mai solicitate, iar unghiile devin adevărate bijuterii pentru femei. Fericirea și încrederea pe care le aduc cliențele la plecarea din salon sunt cea mai bună recomandare a serviciilor noastre.
De ce femeile aleg serviciile dvs?
Unicitatea serviciilor pe care le ofer constă în abilitatea mea de a avea o relație apropiată și de încredere cu fiecare clientă. Îmbinând culorile şi formele în mod creativ, transform fiecare unghie într-o adevărată operă de artă, adaptată personalităţii şi preferințelor fiecărei cliente.
Care sunt planurile de viitor?
Planurile mele de viitor includ deschiderea unei mici academii, unde să împărtăşesc cunoştinţele mele și să inspir noile generaţii de tehnicieni de unghii. De asemenea, îmi propun să devin un trainer pentru a încuraja dezvoltarea profesională a altor pasionați din domeniul tehnologiei unghiilor.
Ilona Grigorean

@ilonnagrigorean

Telefon: 068469064

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *