Valentina Al Safdi

Valentina Al Safdi
munca și perseverenţa m-au făcut campioană.
a lumii în industria beauty
Valentina Al Safdi este o profesionistă dedicată, cu 23 de ani de experienţă în industria beauty şi anume coafuri, aranjarea părului şi tehnician în domeniul colorimetriei. Pasiunea şi perseverenţa anilor de activitate
au ajutat-o să obțină succesul dorit şi să devină cunoscută în toată lumea. A muncit mult şi a depus eforturi considerabile pentru a-şi îmbunătăţi abilitățile și competenţele, iar rezultatele sunt premiile şi trofeele obținute la concursuri naționale și internaţionale. ,,Toţi mă cunosc pentru pasiunea și abilitățile mele în coafură şi îngrijirea părului. Această pasiune pentru frumusețe m-a însoţit încă din copilărie. Am simțit mereu o chemare către acest domeniu şi am făcut tot posibilul să-mi urmez visul. Cea mai mare provocare a fost în 2007, când am decis să deschid propriul meu salon. Era un pas mare şi plin de incertitudini, dar pasiunea mea şi dorința de a oferi cele mai bune servicii m-au motivat să depăşesc aceste obstacole.»
Concursul mondial de coafuri organizat în noiembrie anul trecut a fost o experienţă
incredibilă pentru Valentina. Ea a avut şansa să concureze în şase categorii şi să îşi demonstreze abilitățile în fața unei audiențe internaţionale. Obținerea a două premii de primul loc, două de al doilea loc şi unul de locul patru, precum şi titlul de Grand Prix Campioană a Lumii, a fost o onoare şi o confirmare a muncii sale.

„În scurt timp, intenționez să deschid un nou salon de frumusețe (str. Decebal 99/H) care să ofere servicii complete pentru clienți. Îmi doresc să continui să îmi dezvolt abilitățile și să împărtășesc cunoștințele mele cu alți profesionişti din industrie. Care sunt cele mai mari provocări ale unei femei de afaceri? Una dintre cele mai mari provocări este să menţii un echilibru între viața personală și profesională. De asemenea, trebuie să fii pregătit să faci față unor situații neaşteptate și să iei decizii dificile pentru binele afacerii tale.»
Recomandări de coafuri + machiaj pentru femei Tatiana Heghea, interpretă
Madlen Melnic, consilieră în nutriţie Coafură: Valentina Al Safdi Machiaj: Elena Savciuc
Vestimentaţie: Salonul de mariaj White Rose @salonwhiterose
@valentina_al_safdi, @studio_safadi @elenasavciuc7
O Studio Safadi

Tel: 069360174

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *